Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Zahide'nin Ölümüyle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selo Zahide’nin Ölümüyle Yıkılıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayliz, Kadir’i kendisine oyun oynamakla suçluyor. İsmet, Selo’yu evden kovuyor. Selo’yu, sokakta gören Kadir, ona ve ailesine kalacak iş ve yer veriyor. Zahide, Kadir beyin evini temizlemeye gidiyor. Orada Erol’u görünce, panikleyip balkondan aşağı düşüyor. Seni Çok Bekledim 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selo, Zahide’nin ölümüyle yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selo Zahide’nin Ölümüyle Yıkılıyor!

Seni Çok Bekledim 4. bölüm 1. fragmanında; Erol, Zahide’nin ölümünün bir kaza olduğunu söylüyor. Mihre, oğlunu kurtarması için Cemal’e yalvarıyor ve karşılığında ne isterse yapacağını söylüyor. Selo, karısının öldüğünü öğrenip yıkılıyor ve kendisini yerden yere atıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 4. bölüm 1. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayliz, yıllar sonra annesinin Erol’un evinde gördüğünde ve Kadir’i kendisiyle oyun oynamakla suçlayıp onunla bir daha görüşmek istemiyor. Kadir, durumu kabullenip Ayliz’i bir daha aramamaya karar veriyor. Ertesi gün Kadir, Sibel’le konuşuyor ve onu kızının evine bırakıp gidiyor.

Ayliz, annesini kabul ediyor. Ama ondan kendisine süre vermesini istiyor. Kadir’i, üzdüğünü anlayan Ayliz, Erol’la konuşmaya gidiyor. Erol’da, abisinin çocuk gibi ona küsmüş olacağını ve yapması gerekenleri anlatıyor. Kadir, Ayliz’in telefonlarını açmıyor. Mesajlarına cevap vermiyor. Ayliz, gidip iş yerinde onu bekliyor. Ama yine ret ediliyor.

En sonunda fabrikanın önünde beklemeye başlıyor. Kadir, onu soğukta kendisini beklediğini görüp ikili konuşmaya gidiyor. Ayliz, o yangında sırtına büyük bir kalasın düştüğünü ve yurtta herkesin kendisiyle dalga geçtiğini, bu yüzden ciddi bir ilişkiye de giremediğini anlatıyor.

İsmet, evde Selo’yu istemiyor. Onu evden kovmaktan beter ediyor. Selo’da, karısını oğlunu alıp evden çıkıyor ve kiralık ev aramaya başlıyor. Bir soyguncu onun ev aradığını görüp, ev göstereceğini söyleyip bayıltıp cebindeki paraları alıp çakıyor. Zahide de, arabada onu bekliyor.

Kadir, onları sokakta görüp gidecek yerlerinin olmadığını anlıyor. Selo’yu, arkadaşının yanında işe girdiriyor. Ona da, maaşını kendisinin vereceğini söylüyor. Bir de kalacak yer veriyorlar. Songül, Zahide’den Kadir’in evine temizlikçi lazım olduğunu söylüyor. Oda ihtiyaçları olduğu için Selo’yla konuşup gitmek istiyor.

Zadihe, evi temizliyor. Üzerini değiştirmek için banyoya giriyor. O sırada Erol, geliyor ve onu gören Zahide, korkuyor. Ayağı kayan Zahide, balkondan aşağı düşüyor.

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erol Zahide’nin Ölümüne Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler