Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erol Zahide'nin Ölümüne Mi...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erol Zahide’nin Ölümüne Mi Neden Oluyor?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Cemal, Mihre’den ayrılmak istemez ve onu evli kalmaya zorlar. Ayliz, Kadir’e annesinin olduğunu ama kendisinin yetiştirme yurdunda büyüdüğünü anlatır. Yıllar sonra Ayliz, ilk kez annesiyle yüzleşir. Erol, istenmeyen çocuk olduğunu anlayıp annesine ne yaptığını sorar. Seni Çok Bekledim 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erol, Zahide’nin ölümüne mi neden oluyor?

Cuma Dizileri 2020

Erol Zahide’nin Ölümüne Mi Neden Oluyor?

Seni Çok Bekledim 3. bölüm 2. fragmanında; Ayliz, Kadir’in annesiyle kendisine oyun oynadığını düşünüyor ve bundan sonra bu oyunun içinde olmak istemiyor. Selo, karısını da alıp ayrı eve çıkıyor. Zahide, Erol’un evini temizlemeye gidiyor. Üstünü giyinirken, Erol’un oraya gelmesiyle Zahide, panikleyip balkondan aşağı düşüyor.

İşte Seni Çok Bekledim 3. bölüm 2. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayliz, Kadir’in peşinden gitmez. Ama Serkan’la da evlenmez. Serkan Ayliz’e, onun gerçek yüzünü görünce Kadir’in onu istemeyeceğini söyler. Doğruca Sibel’i bulup, kızının kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini eğer aralarını bulmazsa ondan aldığı paraların hesabını soracağını söyler.

Sibel, onun tehditlerine aldırmaz. Kadir, dedesinin odasındaki defterden en son kimle konuştuğunu öğrenip Sibel’i arar. Önce onun telefonuna cevap vermeyen Sibel, sonra can güvenliği olmadığını anlayıp Kadir’le buluşur. Ona yalandan dedesiyle ilişkisi olduğunu söyler. Ayliz ile arkadaşı bir barda Erol’la tanışır.

Serkan, kızları rahatsız edince Erol, müdahale etmek zorunda kalır. Erol, kızları evine bırakmak isterken Erol’un saldırısına uğrayıp yaralanır. Mihre, aileyi bir araya toplayıp Cemal’den boşanmak istediğini açıklar. Kızlar Erol’u evine götürür. Onu yatırıp çıkmak isterken birden Kadir, oraya gelir ve onlara oranın kendi evi olduğunu Erol’un da kardeşi olduğunu söyler.

Ayliz, kendisinin orada olduğunu arkadaşının söylediğini düşünürken birden Sibel aşağı iner. Yıllar sonra Ayliz, annesiyle orada ilk kez karşılaşır ve neden orada olduğunu anlamakta zorlanır. Kendisini yine bir oyunun içinde olduğunu düşünür. Kadir’de, dedesinin sevgilisi olduğunu söyleyen kadının sevdiği kadının annesi olduğunu anlayınca şok olur.

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir’in Ayliz’den Vazgeçmeye Niyeti…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler