Ana SayfaDizilerSon Yaz 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün'e Aşık Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Soner, Akgün’den Latif’i öldürmesini, eğer öldürmezse Yağmur’u kaçırmakla tehdit eder. Akgün, Latif’i ormana öldürmek için ormana götürüp başına silahı dayar. Bir el silah sesi duyulur. Hemen eve gidip Yağmur’un evinde olup olmadığına bakar. Son Yaz 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yağmur, Akgün’e aşık olduğunu anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

Son Yaz 7. bölüm 2. fragmanında; Selim, davadan sonra içini Canan’a döküyor. Fatih’in karşısına çıkan Selim, işin içinde onunda olduğunu bildiğini söylüyor. Akgün, Selim’e hayatında ilk kez korktuğunu ve yapacağını bilmediğini söylüyor. Yağmur, Akgün’e aşık olduğunu anlıyor.

İşte Son Yaz 7. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Canan, Akgün’ün babasının savcı değil bir mafya olduğunu öğrendikten sonra sinir krizi geçirir. Yağmur’a, sert bir dille bir daha her ne olursa olsun Akgün’le görüşmesini istemediğini söyler ve çocuklarını da alıp ablasının evine gider. Selim, Canan’ın bu kadar büyük tepki vermesine anlam veremez.

Canan, 6 yıl önce çocuklarına mafyanın zarar vereceğini düşünüp Çeşme’ye getirmiştir. O sırada hamile olan Canan, bebeğini kaybeder ve bunu Selim’e anlatmaz. Akgün, Selim’in her adımını takip edip Soner’e bilgi verir. Limanda olduğunu bildiği uyuşturucuları yakalamak için gece gündüz çalışan Selim, malların yemek arabasıyla götürüldüğünü anlar.

Hemen polislere haber verip uyuşturucularla birlikte aracı yakalatır. Soner, Akgün’ü arayıp ona bir işi beceremediği için çok kızar. Akgün, bu sefer Latif’in nerede olduğunu öğrenip Soner ile buluşur. Ancak, onlardan önce Soner Latif’i bulur. Soner, Akgün’e babasının ondan Latif’i öldürmesini istediğini, bunu kendilerine olan sadakatini ispatlamak için yapmasını istediğini söyler.

Canan, Selim’in açtığı avukatlık ofisini de boşaltır. Fatih, boşanma davasını hızlandırıp duruşma gününü hemen yakına çeker. Canan, Fatih’in arabasına Yağmur’u çağırıp neden Akgün’e bu kadar karşı çıktığını anlatır. Bebeğini nasıl kaybettiğini bunu babasına bile anlatmadığını söyler.

Selim, Fatih’in arabasına yerleştirdiği dinleme cihazıyla onun konuşmalarını dinler. Birden Canan’ın konuşmasına denk gelir ve yıllar önce bebeğini nasıl kaybettiğini kızına anlattığını duyar. Boşanmamakta kararlı olan Selim, mahkemeye gider ve Canan’dan boşanmayı kabul ettiğini söyler. Canan’da, Selim’in son anda neden karar değiştirdiğini anlayamaz.

Son Yaz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akgün’ü Yağmur’u Kaçırmakla Tehdit…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler