Ana SayfaDizilerRamo 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel'i Şerif'in Elinden Nasıl Kurtaracak?

İlgili Postlar

Ramo 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’i Şerif’in Elinden Nasıl Kurtaracak?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Sibel’in öldüğününe inanmıyor. İp uçlarını takip eden Ramo, hurdacının yerini bulup talan ediyor. Bu arada Sibel, Mashar’ın evinde tutsak hayatı yaşıyor. Şerif, Sibel kaçarken onu buluyor. Mashar’ın evini bulan Ramo, onun karşısına geçip silahını doğrultuyor. Ramo, Sibel’i Şerif’in elinden nasıl kurtaracak?

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’i Şerif’in Elinden Nasıl Kurtaracak?

Ramo 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hastanede, sadece Sibel’in odasındaki oksijen tüpü patlıyor. Sibel’in öldüğü söyleniyor. Cesedin parmağından çıkan yüzük Ramo’nun eline veriliyor. Ramo, çok üzülse de Sibel’in öldüğüne inanmıyor. Cesedi görmek istiyor. Görse de, inanmayıp DNA testi istiyor.

RAMO 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Odaya en son giren hasta bakıcıyı bulan Ramo, onun üzerine saldırıyor ve ona kime çalıştığını soruyor. Adamı darp etmekten Ramo, nezarete atılıyor. Şeref, Ramo’nun yanına nezarete girip onun kafasını karıştıracak bir hikaye anlatıyor. Bu arada, masa toplanıp Ramo’yu yok etme planları konuşuluyor.

Mashar, masaya Şerif’i davet ediyor ve oradakilere tüm asayişten onun sorumlu olduğunu söylüyor. Ramo, nezaretten çıktıktan sonra hasta bakıcıyı takip ettiriyor. Onun yerini öğreniyor. Ona bir mesaj çekip, onu öldürmeye geleceğini yazıyor. Evde olan Ramo, onun kimi arayacağını bekliyor.

Adam, hurdacı diye biriyle görüşüp Ramo’nun kendisini bulduğunu söylüyor. Daha sonra, adam Ramo’yu öldürmek istiyor. Ramo’dan kaçarken arabanın altında kalıp ölüyor. Hurdacı’nın yerini öğrenen Ramo, koyduğu bombalarla onun yerini yerle bir ediyor. Ama, Hurdacı’ya yakalanıyor.

Bayılan Ramo, gözünü açtığında kendisini hurda bir arabanın direksiyonunu bağlı olarak buluyor. Ramo, hurdacının nezaretteki adam olduğunu görüyor. Şerif, adamlarından Ramo’yu, araba mezarına gömmelerini istiyor. Ramo, son anda oradan kurtulup Şerif’in adamlarını etkisiz hale getiriyor.

Doğan, Gizem’i takip edip onun Nehir’le buluştuğunu görüyor. Ama Nehir, onun takip edildiğini anlayıp Gizem’e, kendisinin tehdit edildiğini söylüyor. Mashar’ın evinde olan Sibel, elindeki kelepçelerden evdeki çocuğun tokasını alarak kurtuluyor ve korumanın birini etkisiz hale getirip onun telefonundan Ramo’yu arayıp, kendisinin Mashar’ın kaçırdığını söylüyor.

Şerif, Sibel’li Ramo’nun gözleri önünde öldürmeyi planlıyor. Ramo, Mashar’ın evini bulup onun karşısına geçip silahını çekiyor. Şerif, ateş etmeleri için tetikçilerine komut veriyor.

Ramo 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar’la Olan Hesabını Kapatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler