Ana SayfaDizilerSon Yaz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Latif Selim'in Gözü Önünde Vuruluyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Latif Selim’in Gözü Önünde Vuruluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Canan, Selim’den boşanıyor. Ancak, çok üzülüyor. Akgün, Latif’i öldürmüyor. Soner, babasının emri dışında hareket ettiği için cezalandırılıyor. Canan, Selim’in Latif’i bulması için ona yardım ediyor. Karısıyla konuşup, kocası teslim olmazsa öldürüleceğini söylüyor. Latif, teslim olacağı sırada Selim’in ve karısının gözü önünde vuruluyor.

Cuma Dizileri 2020

Latif Selim’in Gözü Önünde Vuruluyor!

Son Yaz, 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selim, Canan’dan boşanmayı kabul ettikten sonra arkasına bakmadan dönüp gidiyor. Canan, Selim’den ayrıldığı için büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Soner, Akgün’den babasının ondan sadakatini anlaması için Latif’i öldürmesini istediğini söylüyor. Yolda, polis çevirmesini gören Akgün, onlara durmamalarını savcının durumu haber almış olabileceğini söylüyor.

SON YAZ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Polisleri geçtikten sonra Akgün, Latif’le ikisini yolda bırakıp devam etmelerini istiyor. İnerken de, Ahmet’in elini arabanın kapısına kıstırıp yaralıyor. Akgün, Latif’i ormana götürüyor. Onu öldürmüyor. Ona öldü süsü verdiği bir fotoğraf çekiyor ve ona kaçmasını söylüyor.

Soner, Akgün’ü Yağmur’u kaçırmakla tehdit ettiği için onu öldürmüş gibi yapıyor. Hemen koşup Yağmur’un yanına gidiyor. Onun iyi olduğunu görünce, onu evine bırakıp bir şey olacak diye peşinden ayrılmıyor. Sürekli takip ediyor.

Latif’in, ölmediği ortaya çıkıyor. Soner’e, babası o işi kendisinin bitirmesini istiyor. Onun, Latif’i öldürme işini Akgün’e bıraktığını öğrenince oğlundan bunun hesabını fena soruyor. Canan, ilk kez Selim’le işi hakkında konuşuyor. Onun, bir itirafçının kendi elinde olduğunu ve onu elinden kaçırdığını öğreniyor.

Canan, Fatih’in ofisinin önünde tanıştığı Banu’nun kocasının Selim’in himayesindeki itirafçı olduğunu anlıyor. Banu’nun, kocasının kendisinden uzakta olsa yaşadığını bilmesini istediğini öğreniyor. Selim’e bu konuda yardım etmek istiyor. Cana, Banu’nun yanına gidip, eğer Latif, teslim olmazsa peşindeki adamlar tarafından öldürüleceğini en azından yaşadığını bileceğini gidip anlatıyor.

Kadın, kocasının dışarıda can güvenliğinin olmadığını bildiği için onu razı ediyor. Selim, Canan’la birlikte Latif’i almaya gidiyorlar. Banu, son kez kocasına sarılmak istiyor. O sırada gelen adamlar Latif’i vuruyorlar.

Son Yaz 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Akgün’e Aşık Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler