Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Acı Dolu Hikayesini Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Acı Dolu Hikayesini Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 24. yeni bölümüyle 12 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Doktor hanım, Boncuk’u hastanede ziyarete gider. Nazlı ile Recai, ilk seansları için gelir. Kumru, annesi tarafından nasıl evden gönderildiğini anlatır. Sadi, daha iyi bir şekilde seansa gelir. Sadi’nin sokaklarda büyüdüğü anlaşılır. Kırmızı Oda 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, acı dolu hikayesini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sadi Acı Dolu Hikayesini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 24. bölüm 1. fragmanında; Sadi, ölen annesini anlatıyor. Annesini kaybettikten sonra sokaklara düşen Sadi, ağlamak isteyip ağlayamadığını, korkmak isteyip korkacak bir can bulamadığını anlatıyor. Nazlı, doktor hanımdan Recai’yi geri getirmesini isteyip yalvarıyor.

İşte Kırmızı Oda 24. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Boncuk, yaralı bir şekilde kazadan kurtulur. Hemen hastaneye yatırılıyor. Sadık, Boncuk’un başına gelenleri duyunca ilk uçakla Türkiye’ye gelir. Boncuk’la yeteri kadar ilgilenmediğini, ona sevgisini gösteremediğini bildiğini ve onu çok sevdiğini söyler.

Sadık, Boncuk’a Hollanda’ya gidince onu istediği gibi dil kursuna göndereceğini ve arkadaşlarıyla sık sık ailecek görüşeceklerini onu yalnız bırakmayacağına söz verir. Daha sonra Doktor hanım Boncuk’u görmeye gider. Boncuk, onu görünce çok sevinir ve kazadan sonra sadece onun hayalini gördüğünü anlatır.

Doktor hanım, Boncuk’un yanına tekrar geleceğini söz verip oradan ayrılır. Nazlı ile Recai, çift terapisi için doktor hanımın yanına gelir. Recai, bir an evvel Nazlı’dan kurtulmak istediğini söyler. Nazlı ise, doktor hanıma onun kendisini terk etmemesine razı etmesi için yalvarır.

Doktor hanım Nazlı’yla tekrar görüşmek istiyor. Kumru, doktor hanıma üvey babası tarafından sürekli istismara uğradığını ve bir gün olanları annesine anlattığını, onun kendisine değil kocasına inandığını gözyaşlarıyla anlatıyor. Daha sonra annesi Kumru’yu evden gönderiyor.

Sadi, seansa gelirken sokakta bir adamın kadına şiddet uyguladığını görüp onun haddini bildirir. Yine, EKG sonuçlarıyla doktor hanıma gelir. Doktor hanım Sadi’yi dinlemeye başlar. Sadi, doktor hanımın kendisini dinlemesinden çok mutlu olur. Sıra çocukluğuna gelince Sadi durur.

Sadece doktor hanıma sokaklarda büyüdüğünü anlatır. Doktor hanım, Sadi’nin göründüğünden farklı biri olduğunu anlar. Onu zorlamadan çocukluğunu daha sonra görüşmeyi kabul edip onu zorlamaz. Deniz, Piraye’nin elini tutar. Çalışanlar, Deniz ile Piraye arasında bir şeyler olduğunu konuşmaya başlar.

 Kırmızı Oda 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi’nin Sokaklarda Büyüdüğü Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler