Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Ölüyor Mu?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’yle dışarı çıkmayı kabul ediyor. İnci, günlüğü okuyup Naci’nin öleceğini öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Han da, durumu öğrenip gidip Naci’yi tehdit ediyor. Safiye, hazırlanıp Naci’yi kapıda bekliyor. Naci, ölüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Naci Ölüyor Mu?

Masumlar Apartmanı 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, Naci’ye onunla dışarı çıkabileceğini söylemek için aşağıya sabahlığıyla iniyor. Naci, fenalaşıp Safiye’den tutunuyor. Biraz kendine geldikten sonra onun son yazdığı günlüğü okumadığını anlıyor. Ertesi gün buluşmak üzere ikili ayrılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ev ahalisi, Safiye’yi kapıda bekliyor. Onları gören Safiye, hemen bir bahane uyduruyor. Ancak, onlar onun dışarı çıkabilmesinden çok mutlu oluyor. İnci, Safiye aşağıdayken Naci’nin günlüğünü okuyor ve onun ölmek üzere olduğunu anlıyor. Hemen, Naci’nin yanına gidiyor ve ölmek üzereyken neden bunu Safiye’ye yaptığını soruyor.

Naci İnci’ye, Safiye’nin bu hale gelmesinin sorumlusun kendisinin olduğunu söylüyor. Onun, Safiye’nin önceki halini bilmediğini söyleyip onu tekrar dışarı çıkarmak istediğini ölmeden önce yapmak istediğini söylüyor. Naci, İnci’den son günlüğü o okumadan kendisine getirmesini istiyor.

İnci, Safiye’yi sinirlendirse de sürahiyi kırıp onu oyalıyor ve günlüğü alıp Naci’ye götürüyor. Esra, Esat, İnci ve Han, terasta buluşuyor. Onların buluşacağını duyan Gülben, onları uzaktan izliyor. Esat, onu görüp yanına gidiyor ve yanlarına gelmesini istiyor. Gülben, onların yanında ne yapacağını sorunca Esat, onun çok komik biri olduğunu söyleyiveriyor.

Bunu duyan Gülben, bu söze içerleyip ağlayarak eve dönüyor. O gece Han, İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp onun Naci’yle konuştuğunu ve onun ölmek üzere olduğunu öğreniyor. Öğrenir öğrenmez Naci’nin yanına gidip, ablasının hayatını neden alt üst etmek için döndüğünün hesabını sorup onu öldürmekle tehdit ediyor.

İnci, telefonunu aramak için terasa çıkıyor. Orada Han’ın önceki sevgilisi Ceylan’ın bilekliğini buluyor. Safiye, Han’a aldırdığı yeni kıyafetini giyip aşağı iniyor ve Naci’yi beklemeye başlıyor. Naci ise, otel odasında yere düşüp oradan kalkamıyor.

 Masumlar Apartmanı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Evden Çıkmayı Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler