Ana SayfaDizilerArıza 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza'dan Halide'ye Sürpriz Evlenme Teklifi!

İlgili Postlar

Arıza 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza’dan Halide’ye Sürpriz Evlenme Teklifi!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 22. yeni bölümüyle 14 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde: Balaban’ın, Halide’nin yanına gidip onu tehdit etmesiyle Ali Rıza onu bulur. Öte yandan Belgüzar, ondan Balaban’ı ister. Balaban, aynı zamanda Burak’la işbirliği yapar. Rukiye, Halide’ye Ali Rıza’nın kendi oğlu olmadığını anlatır. Arıza 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza’dan, Halide’ye sürpriz evlenme teklifi geliyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza’dan Halide’ye Sürpriz Evlenme Teklifi!

Arıza 22. bölüm 1. fragmanında; Halide, Ali Rıza’nın olmadığını ve yalnız olduğunu düşünüyor ve bindiği taksinin parasını ödüyor. Para üstü olarak taksiciden bir yüzük alıyor ve onun Ali Rıza olduğunu anlıyor. Ali Rıza, Halide’ye ilk tanışmaları gibi takside sürpriz bir evlenme teklifi ediyor. Halide de, kabul ediyor.

İşte Arıza 22. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Balaban, Halide’nin arabasına çarpmış gibi yapıp onun polikliniğine gider. Orada hemşirenin ajan olduğunu söyler. Sonra, Halide’ye kendisinin Ali Rıza’nın aradığı Balaban olduğunu söyleyip onları bayıltıp gider. Ali Rıza ile Haşmet, birlikteyken durumu öğrenip polikliniğe koşar.

Halide’yi, baygın bir halde bulurlar. Hemşire ise ortalardan kaybolur. O da Muzaffer’in muhbiri çıkar. Belgüzar, konsorsiyumu toplayıp boşalan masalara kendisinin istediği kişileri oturtacağını söyler. O sırada, Balaban’ın onlara gönderdiği ölüm notu gelir.

Ali Rıza, Balaban’ı bulur. Balaban, Ali Rıza’ya İhtiyara karşı beraber hareket etmeyi teklif eder. Ayrıca, onun babasını tanıdığını söyler. Rukiye, Muzaffer’i arayıp artık uyku uyuyamadığını ve başkasından duymadan Ali Rıza’ya gerçekleri anlatmak istediğini söyler. Oda, Rukiye’den beklemesini ister.

Mithat, kızıyla Burak’ın evlenmesini Belgüzar’ın istediğini açıklar. Derya, ailesine kızıp ortadan kaybolur. Balaban, Burak’ı bulup onunla işbirliği yapar ve masayı ele geçirmek için plan yapar. Haşmet, Ali Rıza’yı karşısına alıp onunla konuşur. Halide, Haşmet’in yanındayken Ali Rıza’yı arar.

Konuşmaları duyan Haşmet, onların ilişkisinin böyle olmayacağını ve bir adını koymaları gerektiğini kendisinin, onun gibi bir damat hayal etmediğini ama kızını düşündüğü için ikisinin de birbirlerini sevdiğini anladığı için bir an evvel bu ilişkinin adını koymalarını ister.

Ali Rıza, Halide’yle konuşup onunla evlenmeleri gerektiğini, babasının da böyle düşündüğünü söyler. Melek, Burak’la konuşmaya gider. Onunla konuşmalarını Murat, diğer masadan gizlice dinler ve kardeşinin bundan sonra kendisine güvenmeyeceğini söylediğini duyar.

Ali Rıza, Belgüzar’la tekrar buluşur. Ondan babasının onursuz biri olduğunu öğrenip, duyduklarına inanamaz. Belgüzar, ondan eğer Balaban’ı bulup getirmezse onunla iş birliği yaptığını düşüneceğini söyler.

Murat, Burak’la buluşup, bundan sonra ya kendisine itaat etmesini yada, o kuyuda yalnız kalmayı tercih etmesini ister. Rukiye, Halide’ye Ali Rıza’nın kocasının getirdiği bir bebek olduğunu ve onu büyütüp annelik ettiğini anlatır. Ali Rıza, Balaban’ı Belgüzar’a teslim eder. Sonra ondan babasından bahsederken neden gözünde öfke gördüğünü sorar. O da, çünkü onun kalbini kırdığını söyler.

Arıza 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Belgüzar’ın Oğlu Mu Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler