Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Evden Çıkmayı Başarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Evden Çıkmayı Başarabilecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 21. yeni bölümüyle 9 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Safiye, ilk günden İnci’nin üzerine çok gelir. Gülru, Naci’nin günlüklerini Safiye’ye verip okumasını ister. Hikmet, konuşulanları duyup çöp daireden günlükleri alıp Safiye’nin odasına koyar. Safiye, biraz okuduktan sonra Naci’nin yanına gidip onunla dışarı çıkacağını söyler. Naci, Safiye’nin kollarına yığılıp kalır. Masumlar Apartmanı 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, evden çıkmayı başarabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Safiye Evden Çıkmayı Başarabilecek Mi?

Masumlar Apartmanı 21. bölüm 1. fragmanında; İnci, Naci ile konuşmaya gidiyor ve ona yıllar sonra neden geri döndüğünü soruyor. Oda, Safiye’nin kendisi yüzünden eve kapatıldığını ölmeden önce onu dışarı çıkartmak istediğini söylüyor. Han, Naci’nin yanına gidip onu ölümle tehdit ediyor. Ablasının onunla görüştükten sonra daha kötü olacağını düşünüyor. Safiye, Naci’yle dışarı çıkmak için hazırlanıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 21. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, elinde 41 maddelik evin kurallarının yazılı olduğu kağıtla birlikte İnci’yi kapıda bekler. Evin her yerini naylon folyo ile kaplanmış olduğunu gören İnci, çok şaşırır. Ancak, Han’a verdiği söz için sesini çıkartmaz. 41 maddelik kuralların yazılı olduğu kağıdı da alıp yukarı çıkar.

Han, ablasını ilk gün İnci’ye böyle davrandığı için kızar. Safiye, annesini tekrar görmeye başlar. Han, işe gittikten sonra Safiye, İnci’yi robot gibi giydirir ve çamaşırlarını banyoda yıkaması için ne yapması gerektiğini anlatmaya başlar.

İnci, çamaşırları çamaşır makinesinde yıkamadan önce dörder kez yıkaması gerektiğini duyunca çok şaşırır. Çok yorulan İnci’yi, su içmek için bile mutfağa gitmesine izin verilmez. Suyu da kağıt bardakta verirler. Safiye, hemen Memduh’un yanına gidip İnci’nin sevmediği yemekleri sorar. O da, Kapuska yemediğini söyler.

Safiye, o gün özellikle kapuska yapar. Sofrada da İnci’nin ekmeğe dokunmasıyla sinir krizi geçirir. İnci, sofradan kalkıp yukarı çıkar. Han’ın, kendisine aldığı sandviçleri yer. Gülru, İstanbul’dan gitmeden önce Naci’nin günlüklerini Safiye’ye götürür. Onu, Naci’nin onu hiç unutmadığını söyler.

Hikmet, konuşmaları duyar. Safiye, okumadan günlükleri çöp eve bırakır. Naci, Safiye’yle yıllar önce gezdikleri tüm yerlerin videosunu çeker. Gülben’i yanına çağırıp ondan üst kattaki dairenin camından verdiği videoyu yayınlamasını ister. Safiye, tüm gezdikleri yerleri slayt şeklinde izleyince yıllar öncesine gider.

Hikmet, günlükleri yukarıdan alıp gizlice Safiye’nin odasına bırakır. Safiye, günlükleri odasında bulunca yine bir kriz daha geçirir. Sonra oturup okumaya başlar. Aşağı inip Naci’ye onunla dışarı çıkacağını söyler. O sırada Naci, dengesini kaybedip düşmemek için Safiye’den tutunur.

Masumlar Apartmanı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye’nin Kollarına Yığılıp Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler