Ana SayfaDizilerHekimoğlu 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek'e Meydan Okuyup Geri Adım...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’e Meydan Okuyup Geri Adım Atmıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 36. yeni bölümüyle 9 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, Mahir’le bir anlaşma yapar. Onun sahte reçete yazdığını itiraf eder. Orhan, Ateş’i Mahir’e ispiyonladığı için herkes tarafından tepkiyle karşılaşır. Ateş, ya rehabilitasyonu kabul edecek, ya da hapse girecektir. İpek, Ateş bir karar verene kadar onun hasta tedavi etme hakkını elinden alır. Hekimoğlu 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, İpek’e meydan okuyup ona karşı, geri adım atmıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş İpek’e Meydan Okuyup Geri Adım Atmıyor!

Hekimoğlu 36. bölüm 2. fragmanında; Ateş, 15 yaşında cüce bir genç kızın tedavisini kabul ediyor. Hastanın, akciğer sönmesi ve kansızlığı olduğunun tanısını koyuyor. İpek, Selvi vakasını Ateş’ten aldığını ve ağrı kesicileri de kestiğini söylüyor. Ateş İpek’e, ona kendisine ağrı kesici vermesi için yalvarmaya gelmeden önce onun, o genç kızı kurtarması için kendisine yalvarmaya geleceğini söylüyor. Ağrıdan kıvransa da geri adım atmıyor.

İşte Hekimoğlu 36. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye aniden fenalaşan bir küçük kız getirilir. Küçük kızı hasta eden şeyin ne olduğunu bulmak için Ateş ve ekibi harekete geçer. İpek, Mahir’in hastanenin deposunda olduğunu öğrenip onun yanına gider. Mahir’den hastanenin tümünün soruşmada olduğunu öğrenir.

Bu arada Zeynep ile Mehmet Ali’nin hesapları da bloke ediliyor. Mahir, üç arkadaşın birbirinden şüphelenmesini sağlamak için Emre’nin hesaplarını bloke etmiyor. Zeynep ile Memoli, Emre’nin Ateş’i ispiyonladığını düşünmesini istiyor. Orhan, artık Ateş’in evinde değil ya otelde yada, ofisinde yatmaya başlıyor.

Küçük kızın tedavisi için anne ve babası fikir ayrılığına düşer. Hakim, çocuğu İpek’e emanet eder. Kızın safra kesesi alınır. Daha sonrasında İpek, Ateş’in dediği gibi bir antibiyotik kullanmaz. Kız iyice fenalaşınca Ateş, İpek’e çok ağır konuşur. Ona, iyi ki anne olamadığını söyler.

İpek, Ateş’in bu sözlerinden sonra çok üzülür. Olanları Orhan’la paylaşır. Hekimoğlu, küçük kızın kol ve bacağının kesilmesi gerektiğini söyler. İpek, ameliyata göz yaşlarıyla girer. Emre, kızın ışığa karşı alerjisi olduğunu anlayıp Ateş’in karşısına çıkıp ondan ameliyatı durdurmasını ister.

Ateş ise, Emre’ye yumruk atar. Emre, koşup ameliyatı durdurur. Orhan, Emre’nin Ateş’ten dayak yediğini gördükten sonra kararını verip Mahir’le konuşmaya gider.

Hekimoğlu 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Mahir’in Anlaşmasını Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler