Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAydilge & Birol Namoğlu “Parmak İzlerin”...

İlgili Postlar

Aydilge & Birol Namoğlu “Parmak İzlerin”…

Kendilerine özgü yaptıkları müzikle her daim kendine has işlere imza atan Aydilge ve Gripin grubunun ünlü solisti Birol Namoğlu, “Parmak İzlerin” adlı yepyeni bir şarkı için bir araya geldi. İşte Detaylar…

Aydilge & Birol Namoğlu “Parmak İzlerin”…

Ünlü şarkıcılar Aydilge ve Birol Namoğlu’nun kendilerine has yorumları ve muhteşem uyumlarıyla öne çıkan şarkının düzenlemesi ise Samuray Gökçe imzası taşıyor. Aydilge‘nin bestelediği şarkının sözleri ise Aydilge ve Birol’un ortak imzasını taşıyor. Anlaşılamamak ve hayal kırıklığından yola çıkarak yazdıkları sözler, aynı zamanda buruk bir aşk hikayesine de gönderme yapıyor.

“Parmak İzlerin” de Gotik Atmosfer…

Şarkının ruhuna uygun olarak, Kadıköy Lisesi’nin kullanılmayan tarihi bir binasında çekilen klipte ise Aydilge ve Birol, şarkıda bahsettikleri ”parmak izlerin”in peşine düşüyor. Gotik bir atmosfer ve styling ile çekilen klibin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Özen yer alıyor.

12 Şubat Cuma İtibariyle Tüm Dijital Platformlarda…

Avrupa Müzik markasıyla 12 Şubat Cuma günü yayınlanan yeni single “Parmak İzlerin” tüm dijital platformlarda yerini aldı. Eş zamanlı yayınlanan video klibini ise YouTube MuzikPlay kanalında bulabilirsiniz.

Aydilge kimdir?

İşte Aydilge İle Birol Namoğlu ‘dan ‘Parmak İzlerin’

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler