Ana SayfaDizilerYasak Elma 99. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali'yi Öldürme Planları...

İlgili Postlar

Yasak Elma 99. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Hasan Ali’yi Öldürme Planları Mı Yapıyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 99. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika, ortaya çıktıktan sonra Ender’le Hasan Ali’den hisselerini geri almak için harekete geçer. Ender, ne derse onu yapmak zorunda kalan Hasan Ali, onunla evlenmeye razı olur. Hasan Ali, Ender diye Şahika’yla evlenir. Yasak Elma 99. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahika, Hasan Ali’yi öldürme planları mı yapıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Hasan Ali’yi Öldürme Planları Mı Yapıyor?

Yasak Elma 99. bölüm 1. fragmanında: Şahika, Hasan Ali’yle evlendikten sonra valizini toplayıp onun evine taşınıyor. Herkese kendisine ‘Başkan hanım’ diye hitap etmelerini istiyor. Güzel bir sofra kurup Yıldız’ı ve Çağatay’ı yemeğe davet ediyor. Yıldız, onun yemek yaptığını duyunca yemeklerin zehirli olabileceğinden şüpheleniyor. Şahika, kendi elleriyle Hasan Ali’ye yemek yediriyor.

İşte Yasak Elma 99. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 98. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, kendisine gelen videodan sonra Hasan Ali’nin Şahika’yı öldürdüğünden emin olur. O sırada Şahika, kanlı canlı içeri girer. Şahika, Ender’le Caner’e oynadığı oyunu anlatmaya başlar. Şahika, Hasan Ali’nin adamını kafaya alarak kendisini öldü gösterip onunla bir plan yapar.

Ender, elindeki videoyla Hasan Ali’nin yanına gidip ona izlettirir. Hasan Ali, videoyu izledikten sonra zaten hisseleri geri vermek için hazırlattırdığını söyler. Ama Ender, sadece kendi hisselerini değil onun hisselerinden de yüzde 20 pay ister. Hasan Ali, şirket hisselerinin üzerinde şerh olduğunu ve aynı soy isimden olmayan birine devir edemeyeceğini söyler.

Ender, bir çaresini bulması için Hasan Ali’ye ertesi güne kadar süre verir. Eve gelen Ender, kendisinin Hasan Ali’yle evlenemeyeceğini Şahika’ya söyler. Oda, bunu düşünmemesini kendisinin ona da bir çare bulacağını söyler. Cansu, Çağatay’ın yakınlarında durup ona psikolojik baskı yapar.

Artık Çağatay, babasına bu durumu anlatmaya karar verir. Ancak, Hasan Ali’nin başında daha büyük bir dert olduğu için onu sonra dinlemek ister. Ender, ertesi güne kadar Hasan Ali’ye süre verir. Hasan Ali, Ender’le evlenmeyi kabul etmek zorunda kalır. Nikah günü gelir.

Hasan Ali, nikah işleminin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapar. Gelin de, Caner’le birlikte gelir. Nikah kıyılır. Evin kapısı çalar ve Ender içeri girer. Hasan Ali, kiminle evlendiğini düşünmeye başlar ve duvağı açan gelin Şahika çıkar. Şahika, mahkeme kararıyla adını Ender olarak değiştirdiğini söyler. Hasan Ali, büyük bir oyuna geldiğini anlar.

Yasak Elma 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender Diye Şahika’yla…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler