Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek Gitmeden Onu Bulabilecek...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek Gitmeden Onu Bulabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 41. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mavi, bir süre daha orada kalmak zorunda kalır. Melek’in, saçlarının döküldüğünü görün Mavi, Sancar’la konuşur. Sancar, kızını ihmal ettiği için kendisini suçlar. Melek, annesini özleyip dedesine kaçar. Sefirin Kızı 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, Melek gitmeden onu bulabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Melek Gitmeden Onu Bulabilecek Mi?

Sefirin Kızı 41. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Mavi’yle tanıştıktan sonra tekrar hayata dönüyor. Güven, Melek’i annesine götüreceğini söyleyip onu bir tekneye götürüyor. Sancar, Melek’i dedesinin kaçırdığını öğrenip onu bulmak için Mavi’yle yola çıkıyor.

İşte Sefirin Kızı 41. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Mavi, Sancar’a bir kızı olduğunu ve onu kaybettiğini anlatır. Daha sonra, mahkemeye çıkar. Mavi, mahkeme kararıyla Muğla’yı terk edemez. Sancar, Mavi’yi eve getiriyor. Halise, Mavi’ye karşı ön yargılı davranmaya başlar. Melek, babasının yanında Mavi’yi gördükten sonra onu kıskanır.

Yemekte, Halise’nin sorularına ve laf sokmalarına karşı Mavi, durumu anlayıp onlara gereken cevabı verir. Mavi, Halise’nin sorularından sıkılır ve yemekten kalkıp gider. Sancar, annesinin Mavi’yi üzecek bir şey söylediğin düşünüp peşinden gider o ise, oteline gider.

Mavi, Sancar’la görüşüp kendisinin kısa bir süre sonra oradan gideceğini ve kendisiyle görüşmek zorunda olmadığını söyler. Kahraman, Müge’den hisselerini almak için uğraşır. Sancar, Müge’ye destek olup Kahraman’a ikisinden birinin oraya fazla olduğunu söyleyip restini çeker.

Kahraman, Halise’yi arayıp karısını ve çocuğunu ister. Halise ise, sözünü tutup Mavi’yi gönderemediği için anlaşmayı iptal eder. Ceylan’ın bebeği ateşlenir ve onu takip ettiren Kahraman, onları bulur.

Mavi, Melek’in resim defterine bakarken saçlarının döküldüğünü fark eder. Elvan, yeni iş yerini açar. Güven, Melek’i görmeye gider. Biraz konuştuktan sonra Melek, ondan annesinin yerini biliyorsa ondan kendisini annesine götürmesini ister. Sancar, Güven’den bir daha Melek’in yanına gelmesini istemez.

Sadece, gözleri önünde haftada bir görüşmesine müsaade edeceğini söyler. Kahraman, Ceylan’ın karşısına geçip arkasından iş çevirdiği için onun cezasız kalmayacağını söyler. Bebeğini onun kucağına aldığını görünce gidip çocuğunu kucağına alır.

Tüm kini geçer ve bir bebeğini bağrına basar. O kadar düşmanlığa rağmen Sancar, Kahraman’la Ceylan’ı bebekleriyle birlikte gitmelerine izin verir. Mavi, Sancar’ı arayıp onu marinaya çağırır. Ona Melek’in iyi olmadığını saçlarının döküldüğünü söyler. Sancar, bunu öğrendikten sonra kızını ne kadar ihmal ettiğini anlar.

Sefirin Kızı 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Annesini Özleyip Dedesine Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler