Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Annesini Özleyip Dedesine Kaçıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Annesini Özleyip Dedesine Kaçıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 40. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mavi, bir süre daha orada kalmak zorunda kalıyor. Melek’in, saçlarının döküldüğünü görün Mavi, Sancar’la konuşuyor. Sancar, kızını ihmal ettiği için kendisini suçluyor. Melek, annesini özleyip dedesine kaçıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Melek Annesini Özleyip Dedesine Kaçıyor!

Sefirin Kızı 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mavi, Sancar’a bir kızı olduğunu ve onu kaybettiğini anlatıyor. Daha sonra, mahkemeye çıkıyor. Mavi, mahkeme kararıyla Muğla’yı terk edemiyor. Sancar, Mavi’yi eve getiriyor. Halise, Mavi’ye karşı ön yargılı davranmaya başlıyor. Melek, babasının yanında Mavi’yi gördükten sonra onu kıskanmaya başlıyor.

SEFİRİN KIZI 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yemekte, Halise’nin sorularına ve laf sokmalarına karşı Mavi, durumu anlayıp onlara gereken cevabı veriyor. Mavi, Halise’nin sorularından sıkılıyor ve yemekten kalkıp gidiyor. Sancar, annesinin Mavi’yi üzecek bir şey söylediğin düşünüp peşinden gidiyor o ise, oteline gidiyor.

Mavi, Sancar’la görüşüp kendisinin kısa bir süre sonra oradan gideceğini ve kendisiyle görüşmek zorunda olmadığını söylüyor. Kahraman, Müge’den hisselerini almak için uğraşıyor. Sancar, Müge’ye destek olup Kahraman’a ikisinden birinin oraya fazla olduğunu söyleyip restini çekiyor.

Kahraman, Halise’yi arayıp karısını ve çocuğunu istiyor. Halise ise, sözünü tutup Mavi’yi gönderemediği için anlaşmayı iptal ediyor. Ceylan’ın bebeği ateşleniyor ve onu takip ettiren Kahraman, onları buluyor.

Mavi, Melek’in resim defterine bakarken saçlarının döküldüğünü fark ediyor. Elvan, yeni iş yerini açıyor. Güven, Melek’i görmeye gidiyor. Biraz konuştuktan sonra Melek, ondan annesinin yerini biliyorsa ondan kendisini annesine götürmesini istiyor. Sancar, Güven’den bir daha Melek’in yanına gelmesini istemiyor.

Sadece, gözleri önünde haftada bir görüşmesine müsaade edeceğini söylüyor. Kahraman, Ceylan’ın karşısına geçip arkasından iş çevirdiği için onun cezasız kalmayacağını söylüyor. Bebeğini onun kucağına aldığını görünce gidip çocuğunu kucağına alıyor.

Tüm kini geçiyor ve bir bebeğini bağrına basıyor. O kadar düşmanlığa rağmen Sancar, Kahraman’la Ceylan’ı bebekleriyle birlikte gitmelerine izin veriyor. Mavi, Sancar’ı arayıp onu marinaya çağırıyor. Ona Melek’in iyi olmadığını saçlarının döküldüğünü söylüyor. Sancar, bunu öğrendikten sonra kızını ne kadar ihmal ettiğini anlıyor.

Mavi’yi arayıp, onun söylediklerinin doğru olduğunu söyleyip bu durumdan kendisini suçluyor. İkili kulübede buluşuyor.

Sefirin Kızı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Annesinin Yanına Gitmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler