Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Annesinin Yanına Gitmek İstiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Annesinin Yanına Gitmek İstiyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 40. yeni bölümüyle 15 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sancar, Mavi’den etkilenmeye başlar. Mavi, kulübeyi terk edip bir otele yerleşir. Halise, Mavi’nin gitmek istediğini Sancar’ın engel olduğunu öğrenip Kahraman’la işbirliği yapar. Sancar, Mavi’yi gitmeden bulur. Mavi, Sancar’a sonunda içini döker. Sefirin Kızı 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melek, Mavi’yle tanıştıktan sonra annesinin yanına gitmek istiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Melek Annesinin Yanına Gitmek İstiyor!

Sefirin Kızı 40. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Mavi’nin Melek’in yaşlarında bir kızının olduğunu ve onu kaybettiğini öğrendikten sonra kızını onunla tanıştırıyor. Halise, Sancar’ı kızıyla ilgilenmemekle suçluyor. Sancar, Melek’in saçlarının döküldüğünü yeni fark ediyor. Melek, dedesine annesini özlediğini ve onun yanına gitmek istediğini söyleyip ağlıyor.

İşte Sefirin Kızı 40. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Mavi’ye tutulduğunu anlayıp Kavruk’a kendisinin ne yaptığını, belki onun bir bekleyeninin olduğunu söyler. Kavruk, onun bekar olduğunu öğrendiğini söyler. Melek, kulübeye gitmek ister. Sancar, kulübede bir kadının kalmasına izin verdiğini söyler ve kızını alıp Mavi’yle tanıştırmaya gider.

Mavi ise, Sancar’a bir teşekkür mektubu bırakıp Marina’ya gider. Marina’dan tekne ayarlamaya çalışır. Bunu duyan Sancar, tekne sahiplerini toplayıp Mavi’ye tekne vermemelerini ister. Mavi, bir otele yerleşir. Elvan, Dudu’nun eve müjde vermek için gelmesiyle kendisini dışarı atar.

Yolda, bir dükkan bulup ona bakan kişiyle görüşüp dükkanı tutar. Halise, Yahya’yla konuşup Menekşe’den dolayı başlarına gelenleri bildiğini, yoğurdu üfleyerek yiyeceğini ve Dudu’nun karnındaki bebeğin kendi kanlarından olduğundan emin olmak istediğini söyler.

Yahya, Dudu’dan şüphelenmediğini o çocuğun kendisinin olduğunu bildiğini söyleyip annesinin teklifini kabul eder. Dudu, kliniğe korkarak gidip gerekeni yapar. Ertesi gün Halise, doktorla konuşup onların beklediği haberi vermesini ister. Yahya, sonucu okuyup çocuğun kendisinden olduğunu öğrenince havalara uçar.

Halise ise, bir kaç gün sonra çıkacak gerçek sonuç için doktorla görüşür. Ceylan, bebeğini dünyaya getirir. Elvan, dayanamayıp Kahraman’ı arayıp bebeğine sahip çıkmasını ister. Ceylan’ın hamile olduğunu bile bilmeyen Kahraman, bunu kendilerinden sakladıkları için Sancar’a çok kızar.

Halise, Sancar’ın kim olduğunu bile bilmediği Mavi’ye tutulmasından korkup onun gitmesi için Kahraman’la görüşür. Ona, Mavi’yi istediği yere bırakması karşılığında Ceylan’la çocuğunu vereceğini söyler. Mavi, Kahraman’ın kendisini arayıp istediği yere kendi elleriyle götüreceğini duyunca hazırlanıp Marina’ya gider.

Sancar’ın, Nare’yi düğün gecesinde kapıya koyduğunu ve onun intihar etmesine neden olduğunu öğrenen Mavi, ona tepki gösterir. Mavi’yi, karşısına alan Sancar, olanları tek tek anlatır. O da Sancar’a, içini döküyor ve bir kızının olduğunu ama onun öldüğünü söyler.

Sefirin Kızı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar’a Sonunda İçini Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler