Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar'a Sonunda İçini Döküyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar’a Sonunda İçini Döküyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 39. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Mavi’den etkilenmeye başlıyor. Mavi, kulübeyi terk edip bir otele yerleşiyor. Halise, Mavi’nin gitmek istediğini Sancar’ın engel olduğunu öğrenip Kahraman’la işbirliği yapıyor. Sancar, Mavi’yi gitmeden buluyor. Mavi, Sancar’a sonunda içini döküyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Sancar’a Sonunda İçini Döküyor!

Sefirin Kızı 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, Mavi’ye tutulduğunu anlayıp Kavruk’a kendisinin ne yaptığını, belki onun bir bekleyeninin olduğunu söylüyor. Kavruk, onun bekar olduğunu öğrendiğini söylüyor. Melek, kulübeye gitmek istiyor. Sancar, kulübede bir kadının kalmasına izin verdiğini söylüyor ve kızını alıp Mavi’yle tanıştırmaya gidiyor.

SEFİRİN KIZI 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mavi ise, Sancar’a bir teşekkür mektubu bırakıp Marina’ya gidiyor. Marina’dan tekne ayarlamaya çalışıyor. Bunu duyan Sancar, tekne sahiplerini toplayıp Mavi’ye tekne vermemelerini istiyor. Mavi, bir otele yerleşiyor. Elvan, Dudu’nun eve müjde vermek için gelmesiyle kendisini dışarı atıyor.

Yolda, bir dükkan bulup ona bakan kişiyle görüşüp dükkanı tutuyor. Halise, Yahya’yla konuşup Menekşe’den dolayı başlarına gelenleri bildiğini, yoğurdu üfleyerek yiyeceğini ve Dudu’nun karnındaki bebeğin kendi kanlarından olduğundan emin olmak istediğini söylüyor.

Yahya, Dudu’dan şüphelenmediğini o çocuğun kendisinin olduğunu bildiğini söyleyip annesinin teklifini kabul ediyor. Dudu, kliniğe korkarak gidip gerekeni yapıyor. Ertesi gün Halise, doktorla konuşup onların beklediği haberi vermesini istiyor. Yahya, sonucu okuyup çocuğun kendisinden olduğunu öğrenince havalara uçuyor.

Halise ise, bir kaç gün sonra çıkacak gerçek sonuç için doktorla görüşüyor. Ceylan, bebeğini dünyaya getiriyor. Elvan, dayanamayıp Kahraman’ı arayıp bebeğine sahip çıkmasını istiyor. Ceylan’ın hamile olduğunu bile bilmeyen Kahraman, bunu kendilerinden sakladıkları için Sancar’a çok kızıyor.

Halise, Sancar’ın kim olduğunu bile bilmediği Mavi’ye tutulmasından korkup onun gitmesi için Kahraman’la görüşüyor. Ona, Mavi’yi istediği yere bırakması karşılığında Ceylan’la çocuğunu vereceğini söylüyor. Mavi, Kahraman’ın kendisini arayıp istediği yere kendi elleriyle götüreceğini duyunca hazırlanıp Marina’ya gidiyor.

Sancar’ın, Nare’yi düğün gecesinde kapıya koyduğunu ve onun intihar etmesine neden olduğunu öğrenen Mavi, ona tepki gösteriyor. Mavi’yi, karşısına alan Sancar, olanları tek tek anlatıyor. O da Sancar’a, içini döküyor ve bir kızının olduğunu ama onun öldüğünü söylüyor.

Sefirin Kızı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Destanı Duyup Sancar’ı Yargılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler