Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Çukur'u Bıraktığı Gibi...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Çukur’u Bıraktığı Gibi Bulamıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kulkan, Yamaç’ı Afganistan’a diye Diyarbakır’a götürüyor. Orada Yamaç’a, aylarca işkence ettiriyor. Emmi ile Aliço, Yamaç’ı çobanlık yaparken bulup İstanbul’a getiriyor. Yamaç, Çukur’u bıraktığı gibi bulamıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Çukur’u Bıraktığı Gibi Bulamıyor!

Çukur 4. sezon 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kulkan, Yamaç’ı bir hücreye kapatıyor ve ona Afganistan’da olduğunu söylüyor. Yamaç, aylarca Kulkan tarafından işkence görüyor. Kulkan, Yamaç’ın artık aklını yitirip adını bile hatırlamayacağı duruma geldiğini görünce , onu orada bırakıp gidiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kapatıldığı yerden korkarak çıkan Yamaç, Afganca konuşan köylüler tarafından karnı doyuruluyor. Yamaç, o köylülerin koyunlarına çobanlık yapmaya başlıyor. Vartolu, Cumali amcasıyla birlikte Çukur’a geri dönüyor. Yamaç’ın, Efsun’un peşinden gidip geri dönmeyeceğini kendisine gelen mesajdan anlayıp onu aramıyor.

Ama Aliço, Yamaç’ın öyle bir mesaj yazmayacağını anlayıp onu Emmi’yle birlikte aramaya koyuluyor. Cumali, amcasıyla tanışıyor. Ama onun bir şeyler karıştırdığından şüpheleniyor. Efsun, kızını dünyaya getiriyor. Ama Kulkan’ın onu sattığı adamın elinde tutsak oluyor.

Kızını görmesi karşılığında Efsun’u, dansöz ve şarkıcı olarak sahneye çıkarıyor. Onun kızını görmesine bile süreyle izin veriyor. Aliço ile Emmi, Yamaç’ı Diyarbakır’ın bir dağ köyünde buluyor. Onu oradan alıp İstanbul’a götürmek için yola koyuluyorlar.

Yamaç, kendisine işkence edenlerden birini çorbacıda, elindeki izden onu tanıyor. Onun üzerine yürüyor. Kulkan, adama Yamaç’ı öldürmesini, eğer öldürmezse onun gelip onu bulacağını söylüyor. Adam, Yamaç’ların bindiği arabanın kaza yapmasına neden oluyor.

Yamaç, yaralı kurtulup adamı orada öldürüyor. Emmi ile Aliço’yu yanmak üzere olan arabadan çıkarıyor. Hastanede yatıp tedavi olduktan sonra Yamaç’ın yavaş yavaş aklı yerine gelmeye başlıyor. Hastanedeki doktor Yamaç, Aliço ve Emmi’ye otobüs bileti alıp onların İstanbul’a gitmelerine yardımcı oluyor.

Yamaç, Çukur’a gittiğinde mahallenin çok değiştiğini görüyor. Aliço, evine gidiyor. Ancak, Aliço evinin yerine bir balıkçı restorandı açıldığını görüyor. Mahalleyi kim neden bu hale getirdi? Yamaç, anlamakta zorlanıyor.

Çukur 4. Sezon 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Aklını Mı Yitiriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler