Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Destanı Duyup Sancar'ı Yargılıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Destanı Duyup Sancar’ı Yargılıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 39. yeni bölümüyle 8 şubat pazartesi günü ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, kulübedeki kıza yardımcı olmaya çalışır. O ise, yağmurlu havada denize açılır. Sancar, onu bir koyda bulup yine kulübeye getirir. Yahya ile Elvan, boşanır. Halise, Yahya’nın çocuğu olmayacağını bildiği için kendisini hamile ilan eden Dudu’nun karşısına çıkıp test yaptırmak istediğini söyler. Sefirin Kızı 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mavi, destanı duyup Sancar’ı yargılıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Destanı Duyup Sancar’ı Yargılıyor!

Sefirin Kızı 39. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Melek’i alıp kulübeye Mavi’yle tanıştırmak için götürüyor. Herkes Sancar’ın kulübedeki kızın yanına sürekli gittiğini konuşmaya başlıyor. Sancar, Mavi’den etkileniyor. Ama onun birinden kaçtığını düşünüyor. Kavruk, Sancar’a araştırdığını Mavi’nin bekar olduğunu öğrendiğini söylüyor. Mavi, destanı duyuyor ve Sancar’a onun yaptığının can yakmak değil yok etmek olduğunu söyleyip ona tavır alıyor.

İşte Sefirin Kızı 39. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 38. BÖLÜM ÖZETİ! 

Sancar, arabası çamura batıp yağmurda ıslanıp kulübeye sığınan kızı önce kovar. Sonra, onun arabasını çamurdan çıkartmak için uğraşır. Çıkaramayınca da onu kulübede bırakıp eve döner. Ertesi gün, hemen onun yanına Kavruk’la birlikte gidiyor. Ancak kızı yerinde bulamıyor.

Marinaya gittiğinde kızı, Kahraman’ın odasından çıkarken görür. Sonrasında kız bir tekne kiralayıp gitmek için sözleşme imzalar. Sancar, ona bu havada denize açılmasının riskli olacağını söyler. O ise aldırmadan denize açılır. Yahya, aslında çocuğunun olmadığını, Elvan’ın çocuğunun olabileceğini bilir.

Bu sırrı, oğlundan bile saklayan Halise, gerçekleri bilir ve yıllarca Elvan’ın kısır damgası yemesine oğlunun kısır damgası yemesine razı olur. Elvan ile Yahya, bir celsede boşanır. Dudu, Elvan’a hamile olduğunu ve bir erkek evlat doğuracağını ona söyler. Elvan, büyük bir üzüntü içerisinde eve gelir.

Halise, durumu Elvan’dan öğrenip ona yaptığı haksızlık için perişan olur. Ama gerçekleri de söyleyemez. Halise, Dudu’nun yanına gider. O da, boşanmadan sonra kendisini gelin olarak kabul edeceğini zanneder. Halise, Yahya’yı tatlı alması için gönderir. Daha sonra Duduya, o çocuğu aldırmasını istediğini söyler.

Dudu, önce rahatlar. Halise, ağzının yandığını test yaptırmak istediğini söyleyince Dudu, tutuşur. Sancar, Mavi’nin bindiği teknenin alabora olduğunu öğrendikten sonra, yakın koylarda onu arar. Onu çok üşümüş bir vaziyette bulup kulübeye getirir. Mavi, Sancar’la film izlemeye dalar ve onun omzunda uyuya kalır.

 Sefirin Kızı 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar’ın Omzunda Uyuyakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler