Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar'ın Omzunda Uyuyakalıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mavi Sancar’ın Omzunda Uyuyakalıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 38. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, kulübedeki kıza yardımcı olmaya çalışıyor. O ise, yağmurlu havada denize açılıyor. Sancar, onu bir koyda bulup yine kulübeye getiriyor. Yahya ile Elvan, boşanıyor. Halise, Yahya’nın çocuğu olmayacağını bildiği için kendisini hamile ilan eden Dudu’nun karşısına çıkıp test yaptırmak istediğini söylüyor. Mavi, Sancar’ın omzunda uyuyakalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Sancar’ın Omzunda Uyuyakalıyor!

Sefirin Kızı 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, arabası çamura batıp yağmurda ıslanıp kulübeye sığınan kızı önce kovuyor. Sonra, onun arabasını çamurdan çıkartmak için uğraşıyor. Çıkaramayınca da onu kulübede bırakıp eve dönüyor. Ertesi gün, hemen onun yanına Kavruk’la birlikte gidiyor. Ancak kızı yerinde bulamıyor.

SEFİRİN KIZI 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Marinaya gittiğinde kızı, Kahraman’ın odasından çıkarken görüyor. Sonrasında kız bir tekne kiralayıp gitmek için sözleşme imzalıyor. Sancar, ona bu havada denize açılmasının riskli olacağını söylüyor. O ise aldırmadan denize açılıyor. Yahya, aslında çocuğunun olmadığını, Elvan’ın çocuğunun olabileceğini biliyor.

Bu sırrı, oğlundan bile saklayan Halise, gerçekleri biliyor ve yıllarca Elvan’ın kısır damgası yemesine oğlunun kısır damgası yemesine razı oluyor. Elvan ile Yahya, bir celsede boşanıyor. Dudu, Elvan’a hamile olduğunu ve bir erkek evlat doğuracağını ona söylüyor. Elvan, büyük bir üzüntü içerisinde eve geliyor.

Halise, durumu Elvan’dan öğrenip ona yaptığı haksızlık için perişan oluyor. Ama gerçekleri de söyleyemiyor. Halise, Dudu’nun yanına gidiyor. O da, boşanmadan sonra kendisini gelin olarak kabul edeceğini zannediyor. Halise, Yahya’yı tatlı alması için gönderiyor. Daha sonra Duduya, o çocuğu aldırmasını istediğini söylüyor.

Dudu bir rahatlıyor. Halise, ağzının yandığını test yaptırmak istediğini söyleyince Dudu, tutuşuyor. Sancar, Mavi’nin bindiği teknenin alabora olduğunu öğrendikten sonra, yakın koylarda onu arıyor. Onu çok üşümüş bir vaziyette bulup kulübeye getiriyor. Mavi, Sancar’la film izlemeye dalıyor ve onun omzunda uyuya kalıyor. Mavi’nin, aslında kim olduğunu araştırmaya başlayan Sancar, onun kim olduğunu ve neden kaçtığını bulabilecek mi?

Sefirin Kızı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Kimden Neden Kaçıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler