Ana SayfaDizilerMaraşlı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Celal İle Ozan Feci Bir Kaza...

İlgili Postlar

Maraşlı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Celal İle Ozan Feci Bir Kaza Yapıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Savaş, Mahur’u alıp arabaya bindirip götürüyor. Celal, onların peşine düşüp Mahur’u onun elinden almayı başarıyor. Mahur, Savaş’tan çok önemli bir şey öğreniyor. Necati, babasının önce İlhan’ı kurtarıp kendisini gözden çıkarmasına içerliyor. Celal, Ozan ile Savaş’ı konuşurken görüyor ve ondan hesap sormak için arabasına biniyor. Ozan ile Celal, feci bir kaza yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Celal İle Ozan Feci Bir Kaza Yapıyor!

Maraşlı dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur, Ozan’ı görünce kendisini kurtaracağını zannedip yanına koşuyor. Arabanın içinden Savaş çıkınca gözü Mahur’u arıyor. Mahur, Savaş’ın adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra onların peşine düşüyor. Celal’den kaçış olmadığını anlıyor. Mahur, Savaş’a kendisinden ne istediğini soruyor. O da, babasına ortağı Ömer’in nasıl öldüğünü sormasını istiyor.

MARAŞLI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz ile oğulları, elleri bağlanmış bir vaziyette yanan arabada giderken İlhan, arabayı ağaca çarpıp durduruyor. Arabadan ilk kurtulan Aziz, ilk önce İlhan’ın ipini kesip kendisine çekiyor. Necati’yi gözden çıkarıyor. İlhan, abisini bırakamayacağını söyleyip onu kurtarmak için elinden geleni yapıyor ve araba patlamak üzereyken onu kurtarıyor.

Ama Necati, babasının kendisinden vazgeçmesin hazmedemiyor. Celal, Mahur’u aldıktan sonra patlayan arabanın aynına gidiyor. Ozan, ısrarla bir çok adamın öldüğünü ve jandarmayı arayıp Celal’i teslim etmelerini istiyor. Ama Aziz, ona engel oluyor. Eve gittiklerinde Ozan yine polisi arayıp Celal’in Mahur’u zorla kaçırdığını ihbar ediyor.

Mahir, tam polisler Celal’i götürürken onlara kimsenin kendisini götürmediğini ve ondan şikayetçi olmadığını söylüyor. Ondan sonra hemen Savaş’ın söylediği Ömer’in nasıl öldüğünü araştırmaya başlıyor. Celal’den de bu durumu araştırmasını istiyor. Mahur, Celal’den Ömer ile annesinin önceden sevgili olduğunu anlayacağı bir fotoğraf bulup ona gösteriyor.

Mahur, babasıyla bu konuda yüzleşiyor. Savaş ile buluşan Mahur, onun biriyle buluşacağını öğrenip Celal’e söyler. Celal, oraya gittiğinde Savaş ile Ozan’ın buluşup şirket pazarlığı yaptığını görüyor. Ozan’ın arabasına binen Celal, ona Savaş’la ne işi olduğunu soruyor. O ise, telaşlanıp arabanın gazından ayağını çekmeyip kaza yapıyor.

Maraşlı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Necati Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler