Ana SayfaDizilerYasak Elma 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Gerçekten Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Gerçekten Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 96. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cansu, Çağatay’ı geceyi birlikte geçirdiklerine inandırıyor. Çağatay, eve gelip Yıldız’ı çok sevdiğini söyleyip onunla ayrılmak istemediğini söylüyor. Cansu, Çağatay’a psikolojik baskı yapıyor. Şahika ile Ender, Hasan Ali’ye bir hediye götürüyor. Hasan Ali’de onların barışma davetine karşılık onları evine davet ediyor. Şalgamı için Şahika, birden fenalaşıp yere yığılıyor. Hasan Ali, Şahika’nın öldüğünü anlıyor. Şahika, gerçekten ölüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Gerçekten Ölüyor Mu?

Yasak Elma 97. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, otel odasında yanında Cansu’yu görünce şok oluyor. Cansu, onun kendisinin gitmemesi için yalvardığını ve kendisinden hoşlandığını söylediğini söylüyor. Çağatay, böyle bir şey olamayacağını olduysa da gerçek olamadığını karısını çok sevdiğini söylüyor. Yıldız, sabaha kadar Çağatay’dan haber alamayınca başka bir kadın olduğunu zanneder.

YASAK ELMA 96. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, eve gelip Yıldız’ı çok sevdiğini anladığını ve bir daha bu boşanma işini konuşmak istemediğini söylüyor. Yıldız ile Şahika, Hasan Ali’ye tekrar bir oyun oymamak için paraya ihtiyaç olduğunu anlıyor. Şahika, Yıldız’a kredi çekeceğini söyleyip gidip bankadan kendi hesabından para çekip geliyor.

Nurgül’le konuşan Ender, ondan sabıkalı birini bulmasını istiyor. Kanguru lakaplı birini parayla tutup Hasan Ali’nin adamının kafasını karıştırmasını istiyor. Hasan Ali, Şahika ile Ender’in hiçbir tuzağına düşmeyecek kadar uyanık olduğunu bilen ikili bir baklava yaptırıp üzerine müshil ilacı döküyorlar.

Şahika ile Ender, ellerindeki baklavayla Hasan Ali’nin karşısına çıkıp artık barış yapmak istediklerini söylüyor. Hasan Ali, onların getirdiği tatlıyı yanındakilere yediriyor. Hepsi ishal olunca Hasan Ali, Şahika ile Ender’i evlerine barış yapmak için davet ediyor. Şahika, Hasan Ali’nin evine tek gidiyor ve Ender’in işi çıktığını sonradan geleceğini söylüyor.

Hasan Ali, Şahika’ya ısrarla şalgam ikram ediyor. Şahika, tüm bardağı içtikten sonra fenalaşıp yere yığılıyor. Hasan Ali, Şahika’nın öldüğünü anlıyor ve adamından onu denize atmasını istiyor. Ender’in, gelmeme sebebi ne?

Yasak Elma 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Ali Şahika’yı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler