Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Kulkan'ın Tuzağından Geçiyor...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Kulkan’ın Tuzağından Geçiyor Ancak!

Show Tv’nin  fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Efsun’u annesinin gönderdiğini öğreniyor. Vartolu, tüm intikamını alıp amcasıyla dönmeye çalışırken büyük bir saldırıya uğruyor. Akın ile Yasmin’in düğünleri gerçekleşiyor. Yamaç, Efsun’u bulmak için tüm Çukur’u seferber ediyor. Yamaç, Kulkan’ın tuzağından geçiyor. Ancak, bulduğu kadın Efsun Olmuyor. Onu Afganistan’a götürüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Kulkan’ın Tuzağından Geçiyor Ancak!

Çukur dizisi 4. sezon 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Çağatay’ı da gömdükten sonra yorgun bir şekilde eve geliyor. Duş aldıktan sonra Efsun’un olmadığını anlıyor. Sultan, Yamaç’ı Efsun’un onu terk ettiğine inandırıyor. Yamaç, her yerde Efsun’u arıyor. Kulkan ise, Efsun’u gittiği pavyonda bir adama verip ona en kötü yapması gereken neyse yapmasını istiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Vartolu, amcasıyla birlikte artık geri dönmek için karar veriyor. Yola çıktıklarında silahlı saldırıya uğruyorlar. Vartolu, amcasının yaralandığını görüp onu orada bırakmayıp eve götüreceğine söz veriyor. Kulkan, pavyonda eğlenirken Efsun’u o pavyonun sahibine veriyor ve onu en dipte kullanmasını istiyor.

İlaçla uyuşturulan Efsun, arabayla başka bir yere götürülüyor. Akın ile Yasmin’in düğünü için tüm Kovoçalılar büyük bir titizlikle düğüne hazırlanıyor. Murtaza, eski sevgilisi Ayşe’yle buluşup onunla konuşmak için bir telefon veriyor. Karaca, düğünde bir mahsun oluyor ve ona Celasun destek oluyor.

Düğünde, Cumali Damla’yı tanıyamıyor. Damla’nın düğünden kalkıp midesinin bulandığını görünce yanına gidiyor ve onun hamile olduğunu öğreniyor. Gidip, hemen annesine müjdeyi veriyor. Kulkan, Yamaç’a büyük bir tuzak kuruyor. Ona, Efsun’u vermeyi vaat edip kameradan olacakları keyifle izlemeye başlıyor.

Yamaç, tek başına Kulkan’ın kurduğu tuzağa giriyor. Onun aşamalı bir şekilde kurduğu tuzakları tek tek alt ediyor. Sonunda, Efsun’u kurtarmak için Yamaç, canını ortaya koyuyor. Çok yaralansa da Yamaç, Kulkan’ın tüm adamlarını bertaraf ediyor. Çok güçsüz bir şekilde, sandalyede bağlı olan kadına ulaşıyor. Onun Efsun, olmadığını anlayınca orada yığılıp kalıyor.

Kulkan, Yamaç’a uyuşturucu verip onu Afganistan’a götürüyor.

Sefirin Kızı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Kimden Neden Kaçıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler