Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Kimden Neden Kaçıyor?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi Kimden Neden Kaçıyor?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 38. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, kendisini yine bırakıp giden Nare’nin peşinden bu sefer gitmez. Melek, annesinin gelmeyeceğinden emin onun yokluğuna alışmaya çalışır. Gediz, uzaklara gitmek için şehri terk eder. Yolda, Nare arar. Dikkati dağılan Gediz, feci bir şekilde kaza geçirir ve hayatını kaybeder. Sancar, Melek’e yaptığı kulübeye gider ve içeride bir kız görür. Sefirin Kızı 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mavi, kimden neden kaçıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Mavi Kimden Neden Kaçıyor?

Sefirin Kızı 38. bölüm 1. fragmanında; Sancar, kulübeden kaçan kızı bir teknenin içinde çok korkmuş bir vaziyette buluyor. Genç kadın isminin Mavi olduğunu söylüyor. Ama kimden neden kaçtığını anlatmıyor. Elvan, Dudu’nun hamile olduğunu ve bir oğlu olacağını öğrenince çok üzülüyor. Halise, Dudu’nun yanına gidip o bebeği aldırmasını istiyor. Melek ise, saçlarının döküldüğünü kimseye söyleyemiyor.

İşte Sefirin Kızı 38. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Nare’nin ortadan kaybolmasıyla herkes Sancar’ın onun peşinden gideceğini düşünür. O ise Melek’le konuşur ve kızının annesinin dönmeyeceğini kabullendiğini görür. Babasına öyle görünse de Melek, içten içe annesini özler.

Halise, Sancar’ın Nare’nin peşinden gideceği için çok korkar ve onunla konuşur. Sancar’ın gitmeyeceğini öğrenince rahatlar. Dudu hamile olduğunu öğrenir. Erkek bebeğinin olacağını öğrenen Yahya, Elvan’dan boşanma işlemini hızlandırır. Sancar, Elvan’ı konaktan göndermeyeceğini söyler.

Güven, Nare’nin yerini öğrenip Gediz’e söyler. Gediz ise, kendisine bir veda bile etmeden giden birinin arkasından gitmeyeceğini söyler. Ama yine de uçak biletini alır. Sadıcının karısıyla evlendiği için herkes Gediz’i dışlar. Sancar’la yüzleşen Gediz, onu hapiste çürümesin diye Nare’yle evlenmek zorunda aldığını anlatır.

Ama Sancar, bunu kabul etmez. Gediz, annesi ve kız kardeşiyle vedalaşıp uzaklara gitmeye karar verir. Güven, Gediz’i yolda arayıp ona Nare’nin yanına gidip gitmediğini sorar. O da onun yanına değil uzaklara gideceğini söyler. O sırada Nare arar. Gediz, Nare’nin aradığını görünce telaşlanıp telefonu arabanın içine düşürür.

Telefonu almaya çalışırken de korkunç bir kaza yapar. Çok ağır yaralanan Gediz, hastaneye kaldırılır. Durumunun kötü olduğunu öğrenen herkes hastaneye koşar. Sancar’da gidip Gediz’i görür. O sırada Gediz, son nefesini verir. Melek’e sürpriz yapmak için Sancar, kulübeyi tekrar yapar.

Kulübenin sobasının yandığını gören Sancar, içeride kurumaya çalışan bir kız görür. Ona hemen kulübeyi tek etmesini söyler. Kız da, kulübeden çıkıp yağmurda ıslana ıslana gider.

Sefirin Kızı 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kulübeye Saklanan Gizemli Kız Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler