Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi'nin Hapisten Çıkma İşi...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Hapisten Çıkma İşi Zorlaşıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 30. yeni bölümüyle 3 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukat olarak girer. Mehdi’nin avukatı olduğunu ailesinden ve Barış’tan gizler. Sadece, Savaş ona yardım eder. Özlem, Zeynep’in ailesini tanıdıktan sonra onun kardeşine uygun biri olmadığını düşünür. Barış’ın Zeynep’e olan güveni sarsılır. Onu gidip ceza evinin önünde bekler. Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehdi’nin, hapisten çıkma işi zorlaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’nin Hapisten Çıkma İşi Zorlaşıyor!

Doğduğun Ev Kadirindir 30. bölüm 1. fragmanında; Zeynep’in, Mehdi’yi kurtarmak için tek şansı Bekir’le konuşması gerekiyor. Onunla görüşebilmek için Zeynep, hemşire kılığına giriyor. Bekir, hayatını kaybediyor. Ölmeden önce Zeynep’le görüşebiliyor mu? Zeynep, Mehdi’ye Bekir’in öldüğü haberini veriyor. Barış, Mehdi’nin dava dosyasını araştırmaya başlıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış, Zeynep’i buluşacakları yerde bekler. Zeynep ise, Mehdi’yi savunmaya mahkemeye gider. Mehdi ve ailesi, Zeynep’i avukat olarak mahkemede görünce çok mutlu olur. Hakim, Zeynep’in Mehdi’yi hem sokmasına hem de, savunmasını yapmasına çok şaşırır. Barış, Zeynep’e ulaşamayınca onun Mehdi’nin davasına girdiğini düşünüp adliyeye gider.

Orada mubaşire Mehdi’nin avukatının kim olduğunu sorar. Onun avukatının Hüseyin olduğunu öğrenince rahatlar. Sonra Zeynep’e ulaşır. Zeynep, Barış’a yalan söyleyip onların evine gittiğini, Emine’nin kendisini arayıp Savaş’ın kendisine ihtiyacı olduğunu söyler. Barış’ta hemen işini bırakıp eve döner.

O sırada Zeynep, Emine ile Savaş’a Mehdi’yi savunduğunu ama bunu kimsenin bilmemesi gerektiğini söyler. Ayrıca Savaş’tan da Mehdi’nin masum olduğunu ispatlamak için yardım ister. Barış, artık Zeynep’e açılıyor ve onunla ciddi düşündüğünü ima eder. Özlem Amerika’dan döner. Hemen kardeşlerine yeni bir ev bakmak için harekete geçer.

Barış, Zeynep’in ablasıyla tanışması için ona yardım etmesini ister. Özlem, Zeynep’le birlikte bir kaç ev bakar. Sonra Zeynep’i evine bırakır. Sakine, kızının yine zengin biriyle evlenip kendisinin dışlanacağını düşünüp Özlem’in kendilerini beğenmemesi için elinden geleni yapar.

Özlem, Zeynep’in birlikte yaşadıkları insanları görünce iyice kafası karışır. Eve gidip dayısına ve kardeşlerine o pırlantanın sahte çıktığını söyler. Zeynep’in, kardeşine uygun biri olmadığını söyler. Zeynep, Emine, Savaş’ın birlikte yemeğe çıktıklarını öğrenip yanlarına gider. Emine’nin Zeynep’e gizlice bir dosya verdiğini görür.

Zeynep, yine Barış’a yalan söyleyip Kibrit’i keman kursuna götüreceğini söyleyip Mehdi’nin yanına gider. Onun ceza evine gittiğini tahmin eden Barış, orada Zeynep’i beklemeye başlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış’ın Zeynep’e Olan Güveni…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler