Ana SayfaDizilerAlev Alev 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ali Ameliyattan Sonra İlk Kez...

İlgili Postlar

Alev Alev 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ali Ameliyattan Sonra İlk Kez Çiçek’in Yüzünü Görüyor!

Show Tv’nin gözde dizilerinden Alev Alev, 13. yeni bölümüyle 4 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemre, Çelebi’den bir an evvel boşanmak ister. Ancak Çelebi, boşanmayı zorlaştırmak için davaya gelmez. Rüya, Ömer’le bir iddiaya gider ve karşılıklı sözlerini yerine getirirler. İskender, suç ortağı olan Rüya’nın babasını tehdit edip ona kızıyla vedalaşması izin verir. Alev Alev 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ali, ameliyattan sonra ilk kez Çiçek’in yüzünü görüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Ameliyattan Sonra İlk Kez Çiçek’in Yüzünü Görüyor!

Alev Alev 13. bölüm ön izlemesinde; Çiçek, Ali’yi görüşe yine maskeyle gidiyor. Ali, o maskeyi çıkarmasını istiyor. Çiçek, Ali’ye sürpriz yapıyor ve ameliyattan sonra ilk kez yüzünü ona açıyor. Ali, Çiçek’in yüzünün düzeldiğini görünce onunda mutlu olmasına çok seviniyor.

İşte Alev Alev 13. bölüm ön izlemesi….

ALEV ALEV 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Tomris, İskender’i avukat olarak çağırır ve onun kendisinden daha çok kaybedecek şeyi olduğunu hatırlatır. Tomris, serbest kalır. Komiser, hemen Çiçek’in mezarının kazılmasını ve oradan DNA alınmasını talep eder. Bülent, yine Tomris’i arayıp Atlas’ı almak için tehdit eder. Tomris ise, ona anlaşmalarının bozulduğunu ve onun İskender’le görüşmesini ister.

Çiçek, Ali ile hapishanede görüşür. Ali, ona çıkar çıkmaz evleneceklerini söyler. Tomris, Çiçek’e söz verdiği gibi onu bir dizi estetik ameliyatına sokar. İskender, Ozan ile Ömer’indeki tarihi eserlerin peşine düşer. İskender, Rüya’nın babasının kullanıp onunla Tomris’in işbirliğini anlayıp ona tiyo verir. Tomris, hemen Ozan’a kaçırdıkları eserlerin yerini değiştirmelerini söyler.

Ömer, hemen takip edildiklerini anlar. Tarihi eserleri bulmak isteyen İskender, kendisini bir türkü barda bulur. Orada da dalda geçildiğini anlar. Cemre, boşanma davasına heyecanla gider. Ama Çelebi, sırf mahkemeyi uzatmak için duruşmaya katılmaz. Çıkıştı da gelip Cemre’nin karşısına çıkar ve kendisinden kolay kolay kurtulamayacağını söyler.

Çelebi, Ozan’la uğraşmak için onun evine tefecileri gönderir. Rüya, babasını evinde görünce çok şaşırır. O, kızına veda eder gibi konuşup uzaklara gideceğini söyler. Cemre, kızını görmek için tüm parasını verir. Onun bunu yaptığını bilen Çelebi, Cemre’yi kızına mecbur bırakır.

Kızından haber alamayan Cemre, kızını almak için eve gider. kızının ateşli olduğunu görüp onun yanında kalmak zorunda kalır. Çelebi, planladığı gibi Cemre’yi eve almayı başarır. Rüya, babasına neler olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

 Alev Alev 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Rüya Babasının Hain Olduğunu Anlayacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler