Ana SayfaDizilerYasak Elma 97. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulunan Kadın Cesedi Şahika Mı?

İlgili Postlar

Yasak Elma 97. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulunan Kadın Cesedi Şahika Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 97. yeni bölümüyle 8 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cansu, Çağatay’ı geceyi birlikte geçirdiklerine inandırır. Çağatay, eve gelip Yıldız’ı çok sevdiğini söyleyip onunla ayrılmak istemediğini söyler. Şahika ile Ender, Hasan Ali’ye bir hediye götürür. Hasan Ali’de onların barışma davetine karşılık onları evine davet eder. Şalgamı içen Şahika, birden fenalaşıp yere yığılır. Yasak Elma 97. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bulunan kadın cesedi Şahika mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Bulunan Kadın Cesedi Şahika Mı?

Yasak Elma 97. bölüm 1. fragmanında; Şahika, ortadan kayboluyor. Ender, onun en son Hasan Ali’nin daveti üzerine evine gittiğini bildiği için onun öldürüldüğünü düşünüyor. Feride, Hasan Ali’nin evinde ‘Ş’ harfli bir kolye bulup onun sevgilisi olduğunu düşünüyor. Ama Yıldız, Şahika’nın kolyesini tanıyıp onun Hasan Ali’nin evinde ne işi olduğunu düşünmeye başlıyor. Deniz kenarında bir kadın cesedi bulunuyor. Ender, cesedi teşhis için giriyor.

İşte Yasak Elma 97. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 96. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, otel odasında yanında Cansu’yu görünce şok olur. Cansu, onun kendisinin gitmemesi için yalvardığını ve kendisinden hoşlandığını söylediğini söyler. Çağatay, böyle bir şey olamayacağını olduysa da gerçek olamadığını karısını çok sevdiğini söyler. Yıldız, sabaha kadar Çağatay’dan haber alamayınca başka bir kadın olduğunu zanneder.

Çağatay, eve gelip Yıldız’ı çok sevdiğini anladığını ve bir daha bu boşanma işini konuşmak istemediğini söyler. Yıldız ile Şahika, Hasan Ali’ye tekrar bir oyun oymamak için paraya ihtiyaç olduğunu anlar. Şahika, Yıldız’a kredi çekeceğini söyleyip gidip bankadan kendi hesabından para çekip gelir.

Nurgül’le konuşan Ender, ondan sabıkalı birini bulmasını ister. Kanguru lakaplı birini parayla tutup Hasan Ali’nin adamının kafasını karıştırmasını ister. Hasan Ali, Şahika ile Ender’in hiçbir tuzağına düşmeyecek kadar uyanık olduğunu bilen ikili bir baklava yaptırıp üzerine müshil ilacı dökerler.

Şahika ile Ender, ellerindeki baklavayla Hasan Ali’nin karşısına çıkıp artık barış yapmak istediklerini söyler. Hasan Ali, onların getirdiği tatlıyı yanındakilere yedirir. Hepsi ishal olunca Hasan Ali, Şahika ile Ender’i evlerine barış yapmak için davet eder. Şahika, Hasan Ali’nin evine tek gider ve Ender’in işi çıktığını sonradan geleceğini söyler.

Hasan Ali, Şahika’ya ısrarla şalgam ikram eder. Şahika, tüm bardağı içtikten sonra fenalaşıp yere yığılır. Hasan Ali, Şahika’nın öldüğünü anlar ve adamından onu denize atmasını ister.

Yasak Elma 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Gerçekten Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler