Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Cinayetinin Bir Görgü...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Cinayetinin Bir Görgü Şahidi Ortaya Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 83. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, sürekli Ümit’le buluşmaya devam ediyor. Züleyha, Demir’in hayatında biri olduğunu anlıyor. Müjgan, Yılmaz’ın oğlunun hayatını garantiye aldığını öğreniyor. Bunu halasına söylüyor. Ama Kerem Ali’nin o parayı 21 yaşında alacağını öğrenince Behice, deliye dönüyor. Müjgan, halasını hayatından çıkarıyor. Hünkar, cinayetinin bir görgü tanığı ortaya çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar Cinayetinin Bir Görgü Şahidi Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behice, Züleyha’nın çocuk esirgeme kurumuna bağışladığı tarlayı duyunca oraya gidiyor. Orada, paraların çıktığını görünce o paraların kendisinin ve torununa ait olduğunu söyleyip ortalığı birbirine katıyor. Ancak, resmi memurlar bağışlanan tarladan çıkan paraları tek tek saydırıp tutanak tutuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarladan çıkan paralar, çocuk esirgeme kurumuna kalıyor. Müjgan, durumu öğrenip Fekeli’yle konuşuyor. Fekeli, Yılmaz’ın parasının kimsesiz çocuklara kalmasının doğru olduğunu söyleyince Müjgan, sinirleniyor ve kendi çocuğunun ne olacağını soruyor.

Fekeli, Yılmaz’ın ölmeden önce Kerem Ali adına otuz milyonluk bir fon açtığını ve 21 yaşına gelince istediği gibi kullanacağını gösteren belgeyi ona veriyor. Müjgan, konuştuklarından utanıyor. Halasının yanına gidiyor ve onun öfkesini dindirmeye çalışıyor. Ona, sakin olmasını Yılmaz’ın Kerem Ali’ye otuz milyon bıraktığını söylüyor.

Behice, bunu duyunca rahatlıyor. Ama sonra, o parayı yalnızca Kerem Ali’nin 21 yaşına gelince kullanabileceğini öğrenince deliye dönüyor. Müjgan, halasının oğlunu düşünmediğini ve sadece para peşinde olduğunu öğrenince onun artık kendisi gibi bir yeğeni olmadığını söyleyip onu terk ediyor.

Demir, sürekli Ümit’le görüşmeye başlıyor ve onunla sabaha kadar birlikte oluyor. Züleyha, gece Demir’in odasına girince onu odasında göremiyor ve artık onun hayatında biri olduğundan emin oluyor. Fikret, Ümit’e Demir’e aşık olamaması konusunda uyarıyor. Ama Ümit, Demir’e aşık olmaya başlıyor.

Demir, çiftlikten tam çıkacakken bir taksi şoförü geliyor ve Hünkar hanımı kimin öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Herkes duydukları karşısında çok şaşırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Demir’in Kendisini Aldattığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler