Ana SayfaDizilerAlev Alev 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi'nin Planı Ters Tepiyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi’nin Planı Ters Tepiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüya, babasının ölümünden sonra iyice içine kapanıyor. Çiçek, onun ölümüne neden olduğunu düşünüp vicdan azabı çekiyor. Çelebi, yeniden başkanlığa aday olup Cemre’yi yeni bir oyunun içine sokuyor. Cemre’yi, yalnız bırakmayan arkadaşları onun bir açığını buluyor. Çelebi’nin, planı ters tepiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi’nin Planı Ters Tepiyor!

Alev Alev 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Rüya, babasının intihar süsü verilip öldürülmesinden sonar iyice içine kapanıyor. Haftalar geçtikten sonra Ömer, Rüya’yı ilk kez dışarı çıkarıp ona, kendi hayatını anlatıyor. Çiçek ise, Kenan’ın yerini İskender’e söylediği ve onun bu yüzden öldürüldüğü için vicdan azabı çekiyor.

ALEV ALEV 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İskender’de, Kenan’ı öldürdürdüğü için abisinden nefret ediyor ve onunla tartışıp evi terk ediyor. Çelebi’nin, hiçbir şey umurunda olmuyor. Güneş’i annesiyle şehir dışına gönderiyor ve Cemre’nin onu görmesine engel oluyor.

Yeniden belediye başkanlığına soyunan Çelebi, karısının yanında olması gerektiğini bildiği için Cemre’ye, yeni bir boşanma protokolü sunuyor. Eğer, seçim süresinde yanında olursa ondan tek celsede boşanmayı kabul ettiğini söylüyor.

Ama buna, Cemre inanamıyor. Bunu duyan Tomris, Cemre’nin evine gidip onları işbirliği için organize ediyor. Kızlar, çöpe atılan bebekten yola çıkarak araştırma yapmaya başlıyorlar. Tamda Çelebi’nin, doğduğu yıl çöpe atılan bir bebek haberine rastlıyorlar.

O bebeğin bulunduğu çöplüğün yerine Çelebi’nin belediye başkanlığı zamanında park yapıldığı bilgisine ulaşıyorlar. Çelebi, emri vaki yapıp Cemre’ye basın açıklaması yapacağı gün yanında olmasını istiyor ve ona orada giymesi için bir elbise bırakıyor.

Geceler boyunca çalışan Ömer, Rüya, Tomris ve Ozan, Çelebi’nin çöpe atılan bebeği öğrendiği gün bir kadını o parkta dövüp komalık ettiğini öğreniyor. O kadını bulan Ömer, Çelebi’nin başkanlığını açıklayacağı geceye getiriyor.

Rüya, Çelebi’nin kadın haklarını savunan biri gibi görünen bir psikopat olduğunu gösteren belgeleri basına dağıtıyor. Çelebi, o parkta dövdüğü kadını görünce öylece kala kalıyor.

Alev Alev 14. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Tomris Çelebi’ye Karşı Kadın Dayanışması…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler