Ana SayfaDizilerAkrep 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ferda'yı Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Akrep 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ferda’yı Tuzağa Düşürüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Perihan, Mehmet’i ölmeden bulup onu hastaneye yatırıyor. Ferda, tutuşmaya başlıyor. Duru, babasıyla teyzesinin ilişkisini öğrenince Merve’yi evden kovuyor. Ferda, görgü şahidinin emniyete olduğunu öğrenip annesine her şeyi itiraf ediyor. Perihan, Ferda’yı tuzağa düşürüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Perihan Ferda’yı Tuzağa Düşürüyor?

Akrep 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Perihan, Mehmet’in yanına gittiğinde onun evde olmadığını sanıp geri dönecekken, onun bir arkadaşıyla karşılaşıyor ve adamı hastaneye kaldırıyorlar. Mehmet beyin, bir oğlu ortaya çıkıyor. Perihan, onunla konuşuyor ve ona kızının orada öldürüldüğün görenin tek babası olduğunu söylüyor.

AKREP 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ona, kızının ölümüne neden olan insanların onu arayacağını bir bir anlatıyor. Ferda, durumu öğrenip hemen hastaneyi arıyor. Adamın yaşadığını öğreniyor. Duru, babasıyla teyzesinin ilişkisini öğrendikten sonra eve geliyor ve Merve’yi evden kovuyor. Merve, eşyalarını alıp evden ayrılırken annesiyle karşılaşıyor.

O ise, kızına evden ayrıldığı için kızıyor. Perihan’da, durumu öğrendikten sonra Duru’ya, Merve’nin bir suçu olmadığını söylüyor. Aras, Hacer’in kendisini sıkıştırmasından sonra ona, her şeyi olduğu gibi anlatıyor. Bundan sonra İpek’i de, alıp gitmek istiyor.

Ferda, Fikret’ten hayatından çıkma karşılığında iki yüz elli bin lira istiyor. Oda, onun verdiği hesaba yatırıyor. Ferda, İpek’in hesabına yatırılan parayı onunla birlikte çekip götürüp Hacer’e sus payı olarak veriyor. Hacer, onun bu verdiği parayı kabul etmiyor.

Şahin, İpek’in abisiyle başka bir şehre gideceğini öğreniyor ve onunla konuşmaya hastaneye gidiyor. İpek’ten, ayrı kalmak istemeyen Şahin ona bir yüzük alıp evlenme teklif ediyor. İpek, Ferda’nın doldurmasıyla abisinin bu durumu kabul etmeyeceğini ve onunla gizlice evlenmek istediğini söylüyor.

Aras, Fikret bey tarafından işten kovuluyor. Duru’da onu, şoförü olarak istemeyince Aras, kız kardeşiyle memleketine taşınmak istiyor. Görgü şahidi olan Mehmet bey hayatını kaybediyor. Ama Perihan, onun yaşadığını ve polislerle konuştuğunu onun oğlundan istiyor.Ferda, durumu öğrenince annesinin yanına gidip her şeyi itiraf ediyor.

Akrep 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Annesine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler