Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Demir'in Kendisini Aldattığını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Demir’in Kendisini Aldattığını Öğreniyor Mu?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 83. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Behice, paraların çocuk esirgeme kurumuna bağışlanan arsada bulunduğunu görüp, Züleyha’nın bunu bilerek yaptığını zanneder. Fekeli, Fikret ile Müjgan’ı öpüşürken görür. Züleyha, Demir’in hayatında bir kadın olduğundan şüphelenir. Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Demir’in kendisini aldattığını öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Demir’in Kendisini Aldattığını Öğreniyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm 2. fragmanında; Fikret, Demir’in karısına ihanet ettiğini ortaya çıkarıp onu Çukurova’ya rezil etmek için harekete geçiyor. Züleyha, Demir’in bir ilişkisi olduğundan artık emin oluyor. Ümit ile Fikret, kimi öldürmek için plan yapıyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1359505635151409152

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir ile Züleyha, yemeğe çıkar. Züleyha, yemekte onun masasının üstünde bulduğu mektubu Demir’e verir. Demir, mektubu okuduktan sonra babasını birilerinin tehdit ettiğini düşünür. Bir kardeşi olabileceğine ihtimal vermez.

Fekeli de, Demir ile Züleyha’nın yemek yediği restoranda Fikret ile görüşmek için gider. Onun Adnan Yaman’a olan düşmanlığının nedenini anlamaya çalışır. Fikret’in söylediklerine inanmayan Fekeli, bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlar.

Fikret, yemekte Ümit’i arayıp elini çabuk tutmasını yoksa Demir ile Züleyha’nın formalite evliliğinin gerçek olacağını söyler. Ümit, hemen eve gidip bahçedeki su borusunu kırar. Geç saatte de Demir’i arayıp her yeri su bastığını ondan başka kimseden yardım isteyemediğini söyler.

Züleyha, yemeğe Demir’in oturmasını beklerken o yemeğe kalamayacağını dışarıda işi olduğunu söyler. Ümit, Demir eve geldikten sonra onun kalmasını ister ve onu ilk gördüğü andan beri o anı düşündüğünü söyler. İkili o geceyi birlikte geçirir.

Sabah eve gelen Demir’in nerede olduğunu soran Sevda’ya, Anamur’a gittiğini ve içkiyi fazla kaçırınca bir otelde kaldığı yalanını söyler. Sevda, Züleyha’yı artık inadı bırakıp Demir’le gerçekten karı koca olmasını ister.

Evdeki hizmetçiler Behice’ye hizmet etmez. O da onlara bağırırken Fekeli içeri girer ve Behice’yi kovup başka bir eve gönderir. Behice, Müjgan’ı arayıp olanları anlatır. O evde daha fazla kalamayacağını söyleyince Müjgan, küçük konağa gidip Gülten’den evi bir hafta içinde boşaltmalarını ister.

Züleyha, Hünkar hanımın kıyafetlerini açık artırmayla satar ve toplanan parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışlar. Demir de, kuruma bir arsasını bağışlar. Arsaya kepçe girer ve Yılmaz’ın paraları oradan çıkar.

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Behice Züleyha’ya Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler