Ana SayfaDizilerBaraj 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Bahar'la İş Birliği Yapacak Mı?

İlgili Postlar

Baraj 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Bahar’la İş Birliği Yapacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zahra, Tarık’ın evlenmediğini öğrenince emniyette hemen lafı dolandırıp şikayetini geri alıyor. Bahar, annesiyle iş birliği yapıp Nehir’in elinden Mert’i alıp abisinden kalan mirası da almak için dava açmaya hazırlanıyor. Tarık, Bahar’la iş birliği yapacak mi?

Salı Dizileri 2020

Tarık Bahar’la İş Birliği Yapacak Mı?

Baraj 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bahar’ın, oyunundan sonra Nazım, oğlunu ondan almak istiyor. Nehir, Nazim’ın kendisine hakaret edip oğlunu almak istemesinden sonra sözleşmeyi kimin değiştirdiğini araştırmaya başlıyor. Avukatı Nehir’e, sözleşmeyi değiştiren kişinin hukuk terimini iyi kullandığını ve onun avukat olabileceğini söylüyor.

BARAJ 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir, Nazım’ın kendisine yaptığı hakaretin ardından hemen Tarık’la evlenmeye karar veriyor. Nikahtan önce, sözleşmeyi Bahar’ın değiştirdiğini anlıyor. Tam nikah kıyılacağı sırada polisler geliyor ve Tarık’ı tutukluyor. Bahar ise, nikahın kıyılması için memurlara yalvarmadığı kalıyor.

Nehir, Nazım’a gidip sözleşmeyi Bahar’ın değiştirdiğini söylüyor ve onların önünde sözleşmeyi yırtıp atıyor. Nazım’a, bunu ispatlamak için elinden geleni yapacağını söylüyor. Nehir, şirkete gidip kamera kayıtlarını ona izletiyor ve silindiğini görünce Nazım, ondan değil, Tarık’tan şüphelendiğini Bahar’a anlatıyor.

Ama, bu oyunda Nehir’in suçu olmadığının üstüne basıyor. Bahar, bu duruma iyice sinirleniyor. Zahra, Tarık’ın evlenmediğini öğrenince şikayetinden vazgeçiyor. Nehir, Nazim’la birlikte Mert’i gezmeye götürüyor. Bahar, bundan sonra hemen eve gelip annesine, Mert’i Nehir’in elinden alabileceklerini, abisinin mirasını da onun elinden alabileceklerini söyleyip onun açığını bulmak için plan yapıyor.

Zahra, bu arada Nehir’le görüşüp onun şirketinde işe başlıyor. Bahar, Mert’in kreşine gidip orada arkadaşlarıyla kavga ettiğini duyup oraya gidiyor ve doktora gidip rapor alıyor. Onun annesinden şiddet gördüğünü söyleyip doktordan rapor alıyor.

Şirkete giden Bahar, orada Tarık’la konuşuyor ve onunla pazarlık yapıyor. Ona, eğer kendisine yardım ederse Nazım’la Nehir’in asla bir araya gelmeyeceğini söylüyor. Tarık’a, gerçekten Nehir’i isteyip istemediğini soruyor. Bakalım Tarık, Nehir için Bahar’la iş birliği yapacak mi?

 Baraj 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Mert’i Nehir’den Almak İçin Harekete…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler