Ana SayfaDizilerMasumiyet Dizisi Çok Ses Getirecek! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Masumiyet Dizisi Çok Ses Getirecek! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Bir çok ünlü oyuncuyu bir ayara getiren dizi Masumiyet, Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Merakla beklenen dizinin yapımcılığını Gold Film üsteleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ömer Atay yer alıyor. Masumiyet dizisi çok ses getirecek gibi görünüyor. Dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

Hülya Avşar kimdir?

 Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Masumiyet dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin baş rollerinde, yıllardır dizi çekmeyen ve ekranlardan uzak olan Hülya Avşar da yer alıyor. Mehmet Aslantuğ’la yıllar sonra ilk kez bir dizi projesinde bir araya geliyor. Fox Tv ekranında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor.

İşte Masumiyet dizisinin ilk tanıtımı….

Masumiyet Dizisi Çok Ses Getirecek!

Gold filmin üstlendiği dizi Masumiyet, oyuncu kadrosuyla izleyicilerin şimdiden ilgisini topladı. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizide kimler yok ki?

Büyük ses getirecek dizinin başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır’in yanı sıra, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aykaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu ve  gibi oyuncular seçkin oyuncular yer alıyor.

Dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Ancak, şubat ayı içerisinde yayınlanacağı tahmin ediliyor. Masumiyet dizisinin, Fox Tv’de hangi gün yayınlanacağı da merak konusu oldu.

MASUMİYET DİZİNİNİN KONUSU!

İddialı oyuncu kadrosuyla büyük ilgi toplayan dizi Masumiyet’in konusu; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişiyor. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu oluyor. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemiyor. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişiyor.

Dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Masumiyet dizisi, çok yakında izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yanın tarihi henüz belli olmadı ancak, şubat ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Ayrıca, dizilerin reyting yarışı olduğu şu günlerde, böylesine reyting yapacak dizinin hangi günde yayınlanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Deniz Çakır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler