Ana SayfaDizilerHekimoğlu 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Mahkeme Salonunu Hastası İçin Terk...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Mahkeme Salonunu Hastası İçin Terk Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 36. yeni bölümüyle ekrana geldi. Orhan’ın, Mahir’le pazarlık yapmasından sonra Ateş’in iki seçeneği kalıyor. Ya, iki ay tedavi görecek. Yada, hapse girecek. Ateş, bu ihtimale aldırmadan işine bakıyor. İpek, onu zorlayıp elinden hastasını alıyor. Ama Ateş, hastayı tedavi edecek bir yol bulduğu gibi, ilaçlarını da alacak bir yol buluyor. Hekimoğlu 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, mahkeme salonunu hastası için terk ediyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Mahkeme Salonunu Hastası İçin Terk Ediyor!

Hekimoğlu 37. bölüm 1. fragmanında; Ateş, mahkeme salonunu hakimlere saygısızlık ederek, hastasına müdahale etmesi gerektiği için terk ediyor. Mahkeme salonunu terk ettiği için 10 yıla kadar yargılanacak olan Ateş, kendi içinde kayboluyor.

İşte Hekimoğlu 37. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, Mahir komisere itirafta bulunup Ateş aleyhinde şahitlik yapmayı kabul ediyor. Bunu duyan İpek, ona ateş püskürüyor. Ateş’in, ekibi de aynı şekilde. Orhan hocanın bunu yapmasına çok kızıyorlar. Bu durumu öğrenen Ateş, kendisini iyice çaresiz hissediyor. Birde üzerine İpek, hastaneye gelen cüce kızın tedavisini Ateş’in elinden alıyor.

Ateş, İpek’e kendisinin ondan ilaç için yalvarmasından önce, onun gelip kendisine yalvaracağını söyleyip evine gidiyor. Acıdan kıvranan Ateş, ağrısını hafifletmek için kollarını kesiyor. Kızın durumu iyice kötüleşiyor. İpek, Ateş’in yanına gelip ondan akıl alıyor. Ancak yalvarmıyor.

Ateş, yinede İpek’e yardım ediyor. Orhan’ın, kanserden ölen bir hastasını takip eden Ateş, gidip onun ilaçlarını alıyor. Bunu da Orhan anlıyor. Ateş, kızın hastalığını anlayıp onun cüce olmadığını büyüyebileceğini onun annesine açıklıyor.

Genç kız, annesinin cüce olmasından dolayı büyümeyi kabul etmiyor. Ateş, kızın annesiyle öyle bir konuşma yapıyor ki, kadın gidip kızının cüce olmadığı için çok şanslı olduğuna ikna ediyor. Orhan, Mahir komiserle buluşup, Ateş hakkında mahkeme de şahitlik yapamayacağını söylüyor.

Oda, bu sefer şikayetini değiştirmekten ceza yiyebileceğini söylüyor. Orhan. Ateş’in bir çok insanın hayatını kurtardığını, onun yatmasından kendisinin hapiste yapmasının insanlık için daha iyi olabileceğini söylüyor.

Hekimoğlu 36. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş İyice Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler