Ana SayfaDizilerAlev Alev 14. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Çiçek Kenan'ın Ölümünden Kendisini...

İlgili Postlar

Alev Alev 14. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Çiçek Kenan’ın Ölümünden Kendisini Sorumlu Tutuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 14. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çelebi, seçimlere tekrar katılır. Partisi, onun bu süreçte ailesiyle ilgili sorunları gidermesini ister. Çelebi, Cemre’den boşanma davasını geri almasını istiyor. Cemre, Çelebi’yle savaşmayı bırakmak istemez. Çelebi, basın toplantısındayken Cemre, Çiçek, Rüya ve Tomris içeri girer. Onları karşısında gören Çelebi, panikler. Alev Alev 14. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Çiçek, Kenan’ın ölümünden kendisini sorumlu tutuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek Kenan’ın Ölümünden Kendisini Sorumlu Tutuyor!

Alev Alev 14. bölüm 2. ön izlemesinde; Kenan’ın mezarına giden Çiçek, onun yerini İskender’e söylediği için kendisini suçluyor. İskender, onu sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte Alev Alev 14. bölüm 2. ön izlemesi…

ALEV ALEV 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüya, babasının İskender ve Çelebi’yle birlikte o gece tarihi eser kaçakçılığı yapacağını öğrenir. Kenan, o gün olanları emniyete gidip anlatmayı kabul eder. O süre içinde Ozan ile Ömer, Kenan’ı ve tarihi eserleri saklar.

Çelebi, İskender’le görüşüp Kenan’ın her şeyi ihbar ederse yanacaklarını söyler ve tek çarenin o konuşmadan bulmaları gerektiğini söyler. İskender, Çiçek’in yanına gidip eğer Kenan’ın yerini biliyorsa kendisine söylemesini, eğer kendisinden önce abisi bulursa onu öldüreceğini söyler.

Çiçek, estetik ameliyat olur ve ameliyattan sonra Ali’yi görmeye gider. Ali, Çiçek’in yüzünü görünce çok mutlu olur. Güneş hastalanır ve Cemre onun yanında Çelebi’nin evinde o iyileşene kadar almak zorunda kalır. DNA sonucu çıkar ve Tomris emniyete çağrılır.

Komiser, Tomris’e Çiçek’in mezarındaki kişinin kızının olmadığını açıklar. Çelebi, kimsesiz ve kimliği tespit edilemeyen bir kadın cesedi bulur. Bulunan kadının DNA sı ile Tomris’in DNA’sının uyuşmasını sağlar. Çelebi, bu yaptığının karşılığında ondan tarihi eserlerin yerini söylemesini ister.

Tomris’de, onun bu teklifini kabul etmez. İskender, Kenan’ın yerini öğrenip onu bulup bir depoya götürür. Çelebi, Kenan’ı kaçıranın İskender olduğunu anlar. Ozan, borcunu ödeyebilmek için konuşmadığı amcasının yanında çalışmaya başlar. Ozan, Ömer ve Rüya, Kenan’ın yerini kimin söylediğini anlayamaz.

Çelebi, İskender’le konuşup Kenan’ı vermezse onun hapse gireceğini söyler. Cemre, İskender’in konuşmalarından Kenan’ı sakladığı yeri öğrenip Rüya’ya haber verir. İskender, gidip Kenan’ı oradan alıp yurt dışına kaçırmak için yola çıkar. Yolda da Rüya’yla konuşmasına izin verir.

Çelebi’nin adamları İskender’in arabasının önüne geçip zorla Kenan’ı onun elinden alır. Kenan’ı öldürüp intihar süsü verir. Rüya, babasının yerini bulur. Ancak onun cesediyle karşılaşır.

Alev Alev 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre Ve Arkadaşlarını Görünce…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler