Ana SayfaDizilerSadakatsiz 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'ya Dönmek İstiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’ya Dönmek İstiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, hastaneden istifade edip Tekirdag’dan gitmeye karar veriyor. Onun gitme haberine Derin ve ailesi çok sevinirken Volkan, çok üzülüyor. Derin’in, kendisine kötü davranmalarına dayanamayan Ali, annesini arayıp kendisini almasını istiyor. Sadakatsiz 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’ya dönmek istiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’ya Dönmek İstiyor!

Sadakatsiz 18. bölüm 1. fragmanında; Volkan, Asya’ya kendisini affetseydi, Derin’le olan ilişkisinin keşke bir hata olarak kalmasını çok istediğini, o evde mutlu olmadığını söylüyor. Çok pişman olduğunu söyleyen Volkan, Asya’yı öpmek istiyor.

İşte Sadakatsiz 18. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, annesine onun gitmesini istediğini yazan bir mesaj gönderiyor. Asya, onun mutlu olması için Tekirdağ’dan gitmeye karar veriyor ve hastaneye gidip istifasını veriyor. Hastane müdürü, ona bu kararını iyi düşünmesi için dinlenmesini tavsiye ediyor. Asya’nın istifa haberini duyan Derin ile ailesi, bu duruma çok seviniyorlar.

Asya, kafasını dinlemek için oradan uzaklaşıp bir otele yerleşiyor. Volkan ise, derin üzüntü içine giriyor. Evden işe diye çıkıp Asya’nın evine gidip onun yatak odasına girip fotoğraflarına bakıp ağlıyor. Bahar, Asya’nın evde olmadığını bildiği için onun evinde birinin olduğunu görüyor.

Volkan’ın arabasını görünce de içeri giriyor. Onu Asya’nın yatak odasında ağlarken buluyor. Asya’ya, sesli mesaj gönderiyor. Derin, Ali’ye kötü davranmaya bağırmaya çağırmaya başlıyor. Volkan’la görüşen Derin, Ali’yi yurt dışında bir okula yerleştirmek istediğini söylüyor. Ali de, bunu duyuyor.

Ali’nin dövdüğü arkadaşının ailesini Derin eve, yemeğe davet ediyor. Masada Ali’nin evine döndüğün iyi olduğu söylenince Ali, orasının kendi evi oladığını söylüyor. Ali, Zeynep’in ağladığını duyup yanına gidiyor. Derin, Ali’nin Zeynep’e bir şey yaptığını düşünüp ona bağırmaya başlıyor. Misafirler, o tartışmayı duyuyor. Volkan ise evden çıkıp gidiyor.

Ali, annesini arayıp gelip kendisini almasını istiyor. Asya, Ali’yi almaya eve gelince Derin, onun gitmekten vazgeçtiğini anlayıp ne yapacağını bilemiyor. Derin, Asya’ya açtığı savaşı kaybediyor.

 Sadakatsiz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Ali İçin Derin’le Savaşmaya Karar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler