Ana SayfaDizilerSadakatsiz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Ali İçin Derin'le Savaşmaya Karar...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Ali İçin Derin’le Savaşmaya Karar Veriyor!

Kanal D’nin büyüm bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derin, Ali’nin kavga ettiği arkadaşını eve yemeğe davet eder. Kadın Ali’ye onu evinde görmekten mutlu olduklarını söyler. Ali’de, orasının kendi evi olmadığını söyler. Onlar gittikten sonra Derin, Ali’nin üzerine yürür. Ali, ağlayarak annesini arayıp kendisini gelip almasını ister. Sadakatsiz 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya, Ali için Derin’le savaşmaya karar veriyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Ali İçin Derin’le Savaşmaya Karar Veriyor!

Sadakatsiz 17. bölüm 2. fragmanında; Derin, Asya’nın gitmeye karar verdiğini duyup onun karşısına çıkıyor. Asya, fikir değiştirip gitmeyeceğini ve Volkan’ı ne zaman ararsa üstüne basarak, Ali için yanına geleceğini söyleyip imada bulunuyor.

İşte Sadakatsiz 17. bölüm 2. fragmanı…

SADAKATSİZ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Ali’yle konuşup onun kendileriyle kalmaya ikna eder. Onunla birlikte Asya’nın evine gidip Ali’nin eşyalarını almaya gider. Asya, bunu izin vermeyeceğini söyler. O sırada Volkan’da gelir ve Derin’in yapmaya çalıştığı şeye engel olup Ali’nin annesiyle kalmasını ister.

Ama Ali, babasıyla kalmak istediğini söyleyince ne Asya ne de Volkan, bir şey söyleyemez. Gönül, hemen bir yemek düzenleyip Demir’in Ali’den özür dilemesini ister. Demir, okuldaki arkadaşlarının gazına geldiğini, onlara yanlış anladığını söyleyeceğini söyler.

Bahar, Volkan’ı yanına çağırıp Mert’in onun Amerika’daki şirkette sadece sıradan bir mimar olduğunu o haberlerin sahte olduğunu söylediğini ona aktarır. Tüm bu yalan haberleri Volkan, Gönül’le planladığı için ona Mert’in kendisiyle uğraştığını, sağda solda o haberlerin yalan olduğunu yaydığını söyler.

Bahar ile Derya, çat kapı Derin’lere giderler. Orada Bahar, Ali’yle konuşur. Daha sonra Volkan ile Derin’in tartıştıklarını duyar. Ali, okula tekrar döner. İlk gün bir arkadaşının kendisine hırsız demesiyle onunla kavga eder. Çocuk hastanelik olur. Aile, polise şikayet etmesin diye Asya, Volkan’la birlikte aileyle konuşmaya gider.

Asya, aileye şikayetçi olmamaları için yalvarırken Derin, elinde hediyelerle gelip babasının selamını söyleyip bundan sonra Ali’nin kendileriyle kalacağını ve asla böyle bir şey olmayacağını söyler. Ali, annesinin yüzüne bile bakmadan Derin’le birlikte gider.

Sadakatsiz 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Ali’nin Üzerine Yürüyünce O da Annesini Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler