Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Eski Gücüne Yeniden...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Eski Gücüne Yeniden Kavuşuyor!

Doğuduğun Ev Kaderindir 31. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, Zeynep’e onu kaçıran adamı nasıl savunduğunu sorar. Oda, onun gerçekten masum olduğunu söyler. Ercan’ın sevgilisi Mehdi’nin mahkemesinde şahitlik etmeyi kabul eder. Ancak, Zeynep’ten 500 bin lira para ister. Mehdi, durumu öğrendikten sonra Zeynep’e kesinlikle Barış’ın parasını istemediğini söyler. Doğduğun Ev Kaderindir 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nermin, eski gücüne yeniden kavuşuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Nermin Eski Gücüne Yeniden Kavuşuyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 31. bölüm 2. fragmanında; Barış, Nermin’e bir haftaya kadar tüm mal varlığına ve parasına kavuşacağının müjdesini veriyor. Ev halkı bu müjdeli haberi kutluyor. Sakine ise, bu durumdan pek memnun olmuyor. Ercan, Mehdi’nin davasına şahitlik yapmak için geliyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 31. bölüm 2. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Mehdi’yle görüşmeye gittiğinde Barış, Zeynep’ten şüphelenip ceza evine gider. Nuh, Zeynep’e mesaj yazıp Barış’la oraya geldiklerini haber verir. Barış, Hüseyin’i ceza evinden çıkarken görünce Zeynep’e haksızlık yaptığını düşünür. Bekir’in kızının ameliyat parasını ayarlamaya çalışan Barış, aynı gün parayı çekemez. Barış’ın aklına evdeki paralar aklına gelir.

Emine’yle Barış’ın odasındaki kasadan paraları alır. Özlem, onları paraları aldıktan sonra görüp Emine’nin elindeki valize gözü takılır. Emine, götürüp paraları Zeynep’e verir. Özlem, kasanın olduğunu odada Emine’nin tokasını bulur. Ertesi gün, Sultan’ın elindeki Nermin’in verdiği pahalı çantayı görür.

Üzerine Sultan’ın altın beşi birlik alacağını duyunca onların hırsız olduğunu düşünür. Dayısıyla onları hırsızlıkla suçlarken Sultan ile Emine, onların konuşmalarını duyar. Hemen, evi terk edip giderler. Dayısı onlar gittikten sonra Özlem’e çok kızar. Savaş, para almak için zulaya gittiğinde paraları göremez.

Özlem, Sultan’la kızının paraları aldığını söyleyince Savaş, paraları kendisinin aldığını söyler abisine. Barış, kardeşine paraları ne yaptığını sorunca Savaş, sadece onun para harcamayacağını söyleyip herkesi susturur. Ali Rıza, çiçek ve çikolata alıp yeğenleriyle birlikte Zeynep’in evine gider.

Öncelikle Ali Rıza, ve yeğenleri yanlış anlaşılmadan dolayı Sultan’dan özür diler. Sakine ise, onların Zeynep’i istemeye geldiğini düşünmeye başlar. Ali Rıza, sözlerine Allahın emri diye başlayınca Sakine hemen vermem diye bağırır. Sona sözünü tamamlayan Ali Rıza, Sultan hanımı tekrar evlerinde çalışmak için istediklerini söyler.

Zeynep, Bekir’le konuşmak için hemşire kılığına girip ona kızının ameliyat olması için gereken parayı verir. O çıktıktan sonra Bekir, boğularak öldürülür. Barış, Zeynep’i yemeğe çıkarır. Ona 10 gün yurt dışına çıkacakları haberini verir. Barış, Zeynep’in ilk davasına çıkacağı için heyecanlı olacağını düşünür.

Ancak Zeynep, on gün boyunca Mehdi’nin davasıyla ilgilenemeyeceğini düşünmeye başlar. Bekir’in kızı ameliyat olur. Nuh, arabasını satıp Mehdi’nin istediği parayı hazırlar. Zeynep, parayı ceza evine sokup Mehdi’ye verir. Barış, Savaş’ın odasında Mehdi’nin davasıyla ilgili dosyayı bulur.

Zeynep’in arabasının takip cihazından onun ceza evine gittiğini görür. Zeynep, dışarı çıktığında Barış’ı karşısında görünce şok olur.

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Mehdi’nin Kurtulması İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler