Sadakatsiz 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Ali’nin Üzerine Yürüyünce O da Annesini Arıyor!

0
108
Derin Ali'nin Üzerine Yürüyünce O da Annesini Arıyor
Derin Ali'nin Üzerine Yürüyünce O da Annesini Arıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, Volkan’ı Asya’dan uzaklaştırmak için Ali’nin aklını çeliyor ve yanlarında kalmaya ikna ediyor. Bu durum Volkan’ın hoşuna gitmiyor. Asya ise, oğlu için bir doktor ayarlıyor. Ali, okulda arkadaşıyla kavga edince çocuk hastanelik oluyor. Asya, aileye dava etmemeleri için yalvarırken Derin, elinde hediyelerle gelip gövde gösterisi yapıp Ali’yle birlikte eve dönüyor. Sadakatsiz 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Ali’nin üzerine yürüyünce, o da annesini arıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin Ali’nin Üzerine Yürüyünce O da Annesini Arıyor!

Sadakatsiz 17. bölüm 1. fragmanında; Derin, Ali’nin kavga ettiği arkadaşını eve yemeğe davet ediyor. Kadın Ali’ye onu evinde görmekten mutlu olduklarını söylüyor. Ali’de, orasının kendi evi olmadığını söylüyor. Onlar gittikten sonra Derin, Ali’nin üzerine yürüyor. Ali, ağlayarak annesini arayıp kendisini gelip almasını istiyor.

İşte Sadakatsiz 17. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Ali’yle konuşup onun kendileriyle kalmaya ikna ediyor. Onunla birlikte Asya’nın evine gidip Ali’nin eşyalarını almaya gidiyor. Asya, bunu izin vermeyeceğini söylüyor. O sırada Volkan’da geliyor ve Derin’in yapmaya çalıştığı şeye engel olup Ali’nin annesiyle kalmasını istiyor.

Ama Ali, babasıyla kalmak istediğini söyleyince ne Asya ne de Volkan, bir şey söyleyemiyor. Gönül, hemen bir yemek düzenleyip Demir’in Ali’den özür dilemesini istiyor. Demir, okuldaki arkadaşlarının gazına geldiğini, onlara yanlış anladığını söyleyeceğini söylüyor.

Bahar, Volkan’ı yanına çağırıp Mert’in onun Amerika’daki şirkette sadece sıradan bir mimar olduğunu o haberlerin sahte olduğunu söylediğini ona aktarıyor. Tüm bu yalan haberleri Volkan, Gönül’le planladığı için ona Mert’in kendisiyle uğraştığını, sağda solda o haberlerin yalan olduğunu yaydığını söylüyor.

Bahar ile Derya, çat kapı Derin’lere gidiyorlar. Orada Bahar, Ali’yle konuşuyor. Daha sonra Volkan ile Derin’in tartıştıklarını duyuyor. Ali, okula tekrar dönüyor. İlk gün bir arkadaşının kendisine hırsız demesiyle onunla kavga ediyor. Çocuk hastanelik oluyor. Aile, polise şikayet etmesin diye Asya, Volkan’la birlikte aileyle konuşmaya gidiyor.

Asya, aileye şikayetçi olmamaları için yalvarırken Derin, elinde hediyelerle gelip babasının selamını söyleyip bundan sonra Ali’nin kendileriyle kalacağını ve asla böyle bir şey olmayacağını söylüyor. Ali, annesinin yüzüne bile bakmadan Derin’le birlikte gidiyor.

Sadakatsiz 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’in Planı Volkan’ın Pek Hoşuna Gitmiyor!

Önceki İçerikMaraşlı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur’dan Etkilenmeye Mi Başlıyor?
Sonraki İçerikDoğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Barış’ın Tüm Güvenini Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz