Ana SayfaDizilerMaraşlı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur'dan Etkilenmeye Mi Başlıyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Celal Mahur’dan Etkilenmeye Mi Başlıyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, 5. yeni bölümüyle 8 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Savaş, Mahur’u alıp arabaya bindirip götürür. Celal, onların peşine düşüp Mahur’u onun elinden almayı başarır. Mahur, Savaş’tan çok önemli bir şey öğrenir. Celal, Ozan ile Savaş’ı konuşurken görüyor ve ondan hesap sormak için arabasına biner. Ozan ile Celal, feci bir kaza yapar. Maraşlı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Celal, Mahur’dan etkilenmeye mi başlıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Celal Mahur’dan Etkilenmeye Mi Başlıyor!

Maraşlı 5. bölüm 1. fragmanında; Celal, Savaş’ı yakaladığı yerde fena hırpalıyor. İlhan’ın eşi onu Ozan’la aldatıyor. Celal, eline geçen fotoğrafları Aziz’e gösteriyor. Savaş, Mahur’un şikayetini geri almasını istiyor. Eğer almazsa herkes için çok kötü olacağını söylüyor. Mahur, şık bir kıyafet giyiniyor. Celal, gözlerini ondan alamıyor ve ‘ Bence aşk bir kadına ya da erkeğe harcanmayacak kadar özel bir duygu’ diyor.

İşte Maraşlı 5. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1357055422100865026

MARAŞLI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, Ozan’ı görünce kendisini kurtaracağını zannedip yanına koşar. Arabanın içinden Savaş çıkınca gözü Mahur’u arar. Mahur, Savaş’ın adamlarını etkisiz hale getirdikten sonra onların peşine düşer. Celal’den kaçış olmadığını anlar. Mahur, Savaş’a kendisinden ne istediğini sorar. O da, babasına ortağı Ömer’in nasıl öldüğünü sormasını ister.

Aziz ile oğulları, elleri bağlanmış bir vaziyette yanan arabada giderken İlhan, arabayı ağaca çarpıp durdurur. Arabadan ilk kurtulan Aziz, ilk önce İlhan’ın ipini kesip kendisine çeker. Necati’yi gözden çıkarır. İlhan, abisini bırakamayacağını söyleyip onu kurtarmak için elinden geleni yapar ve araba patlamak üzereyken onu kurtarır.

Ama Necati, babasının kendisinden vazgeçmesin hazmedemez. Celal, Mahur’u aldıktan sonra patlayan arabanın aynına gider. Ozan, ısrarla bir çok adamın öldüğünü ve jandarmayı arayıp Celal’i teslim etmelerini ister. Ama Aziz, ona engel olur. Eve gittiklerinde Ozan yine polisi arayıp Celal’in Mahur’u zorla kaçırdığını ihbar eder.

Mahir, tam polisler Celal’i götürürken onlara kimsenin kendisini götürmediğini ve ondan şikayetçi olmadığını söyler. Ondan sonra hemen Savaş’ın söylediği Ömer’in nasıl öldüğünü araştırmaya başlar. Celal’den de bu durumu araştırmasını ister. Mahur, Celal’den Ömer ile annesinin önceden sevgili olduğunu anlayacağı bir fotoğraf bulup ona gösterir.
Mahur, babasıyla bu konuda yüzleşir. Savaş ile buluşan Mahur, onun biriyle buluşacağını öğrenip Celal’e söyler. Celal, oraya gittiğinde Savaş ile Ozan’ın buluşup şirket pazarlığı yaptığını görür. Ozan’ın arabasına binen Celal, ona Savaş’la ne işi olduğunu sorar. O ise, telaşlanıp arabanın gazından ayağını çekmeyip kaza yapar.

Maraşlı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Celal İle Ozan Feci Bir Kaza…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler