Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi'nin Suçsuz Olduğu Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi’nin Suçsuz Olduğu Anlaşılıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, Zeynep’in Mehdi’nin avukatlığını yaptığını öğrenip ona çok kızıyor. Zeynep, işinden istifa ediyor. Sultan’ın, organize ettiği yemekte Barış ile Zeynep, barışıyor. Ercan, şahitlik yapmak için mahkemeye gelip olanları anlatıyor. Mehdi’nin suçsuz olduğu anlaşılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi’nin Suçsuz Olduğu Anlaşılıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep ile Barış, yurt dışına gitmek için hazırlık yapıyor. Hava alanına gitmeden önce Zeynep, Mehdi’yle görüşmeye gidiyor. Çıkışta Barış’ı karşısında görünce çok şaşırıyor. Barış, Zeynep’e kendisine yalan söylediği için çok kızıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, kendisinin böyle biri olduğunu, masum bir insanın hapis yatmasına göz yumamayacağını söyleyip işinden istifa ettiğini Barış’a söylüyor. Eve üzgün giden Zeynep, Nermin ile Sakine’ye, Mehdi’nin davasına baktığını, Barış’ın da bunu öğrendiği için işinden istifa ettiğini söylüyor.

Annelerinin tepkilerini görünce Zeynep, onlara patlıyor. Sultan, Zeynep’in kafasını dağıtması için bir yemek organize ediyor. Ali Rıza’da, Barış ile Savaş’ı alıp meyhaneye götürüyor. Savaş, Zeynep’i arıyor. Sultan onun telefonunu açıyor ve onların yerini öğrenip kızları alıp onların yanına götürüyor.

Barış ile Zeynep, orada bir araya gelince konuşup barışıyorlar. Mehdi, ailesinin kendisine yalan söylediğini ve ellerinde hiçbir şeyleri kalmadığını öğreniyor. Zeynep’e, kendisine getirdiği parayı nereden bulduğunu soruyor. Oda Nuh’un arabasını sattığını duyunca üzülüyor.

Ercan’ın sevgilisi, Zeynep’i arayıp sevgilisinin şahitlik etmesi karşılığında ondan beş yüz bin lira istiyor. Bu parayı bulamayacaklarını bilen Mehdi, hapisten çıkamayacağını düşünmeye başlıyor. Barış, Savaş’la konuşup onun şirkette çalışmasını istiyor. O da ilk davası olarak Mehdi’nin mahkemesine gitmek istediğini söylüyor.

Mahkeme günü, Savaş mahkeme geliyor. Sonra Ercan gelip, Mehdi’nin masum olduğunu ve Veysi’nin kendisini azmettiğini, Bekir’i bıçakladığını anlatıyor. Hakim, Mehdi’nin tutuksuz yargılanmasına karar veriyor. Mehdi, salondan çıktıktan sonra karşısında Barış’ı görüyor. Ercan’ın istediği parayı onun verdiğini düşünmeye başlıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nermin Eski Gücüne Yeniden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler