Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç'ın Dönmesi Amca Cumali'yi...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç’ın Dönmesi Amca Cumali’yi Tedirgin Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, Çukur’a döndüğünde mahalleyi amca Cumali’nin ele geçirdiğini öğreniyor. Herkesin mutsuz olduğu bir mahallede bir tek Vartolu, amcasına inanıp yanında oluyor. Yamaç’ın, dönmesi amca Cumali’yi tedirgin ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç’ın Dönmesi Amca Cumali’yi Tedirgin Ediyor!

Çukur 4. sezon 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Amca Cumali, tüm mahalleyi ele geçirip herkesi kendisine biat etmesini sağlıyor. Yamaç, gizliden herkesi takip ediyor. Cumali abisinin, pazarcılık yapıp eve ekmek parası götürmek için uğraştığını, diğerlerinin ise amcalarına biat ettiğini görüyor. Tek anladığı şey, hepsinin mutsuz olduğu oluyor.

ÇUKUR 4. SEZON 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kulkan, Efsun’u geri almak için onu verdiği adamla konuşuyor. Ancak, o Efsun’u geri vermek istemiyor. Efsun’un, tutsaklık hayatı ve yine sahnelere çıkmaya devam ediyor. Karaca, Celasun’la birlikte amcasının sevkıyatlarının başına geçiyor. Akın’da, sevkıyatlarda piyon olarak kullanılıyor.

Yamaç, Cumali abisinin kapısını çalıyor. Cumali, Yamaç’ı karşısında görünce çok mutlu oluyor. Onun, Efsun’un peşinden gittiğini düşündükleri için peşini bıraktıklarını söylüyor. Sultan, evde Cumali’yle aynı sofraya bile oturmuyor. Onun, ne yaptığını biliyor. Ancak, elinden bir şey gelmiyor.

Ayşe, Murtaza ile birlikte yaşamaya başlıyor. Murtaza ise, onu başka bir kadınla aldatıyor. Sevkıyat sırasında saldırıya uğrayan Karaca, amcasının kendisini koruduğunu düşünüyor. Yamaç’ın, geri döndüğü mahallede duyulmaya başlıyor.

Amca Cumali, Yamaç’ı bulup karşısına çıkıyor ve kendisinin onun amcası olduğunu söyleyip öpmesi için ona elini uzatıyor. O sırada Vartolu, gelip Yamaç’a sarılıp onunla hasret gideriyor. Daha sonra, mahalleyi ona gezdiriyor ve herkesin mutlu olduğunu anlatıyor. İki yıldır, mahallede kimsenin ölmediğini herkesin huzurlu olduğunu söylüyor.

Amca Cumali, Yamaç’ın ortaya çıkmasından memnun olmuyor. Hemen, Nedim’i yanına çağırıp ona Yamaç’ın nasıl mahalleye geldiğini soruyor. Nedim’de, onu çobanlık yaparken kendi gözleriyle gördüğünü ve isterse hemen onu halledeceğini söylüyor. Amca Cumali ise, Nedim’e onların ölmelerini istemediğini, onların artık çukurun kralının kendisi olduğunu anlamalarını istediğini söylüyor.

Çukur 4. Sezon 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Kendisini Çukur’un…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler