Ana SayfaDizilerMaraşlı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeliş Savaş'ı Görünce Düşüp Bayılıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeliş Savaş’ı Görünce Düşüp Bayılıyor!

Atv’nin gözde dizisi Maraşlı, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Celal, Savaş’ın ölüm tuzağından kurtuluyor. Aziz’in, Savaş’la kendisini öldürmesi için iş birliği yaptığını öğreniyor. Celal, Aziz’deki videoyu ele geçirip izliyor. Aziz’in, neler yaptığını öğreniyor. Savaş, Ozan’la işbirliği yapıp İlhan’dan şirketin yönetimini ele geçiriyor. Mahur, Zeliş’i bir kermese götürüyor. Zeliş, Savaş’ı görünce düşüp bayılıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Zeliş Savaş’ı Görünce Düşüp Bayılıyor!

Maraşlı 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Savaş, Mahur’u elindeki videoyla tehdit ediyor. Ondan, ya videoyu yada Celal’i seçmesini istiyor. Mahur, Celal’in canının tehlikede olduğunu öğrenince hemen videoyu değil onun canını kurtarmak için bağırmaya başlıyor. Celal, tuzağa düşeceğini anlayıp bir arkadaşıyla içeri giriyor.

MARAŞLI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Savaş, hemen oradan Mahur’u uzaklaştırıp bir yere kapatıyor. Ozan, Savaş’la iş birliği yapıp İlhan’dan şirketin yönetimi ele geçirmek için plan yapıyor. Celal, Ozan’ı bulup ondan Savaş’ı arayıp yerini öğrenmesini istiyor. Ozan, Savaş’la buluşuyor ve Celal’e onunla buluştuğu yeri ona söylüyor.

Savaş, Aziz’den, Celal’i öldürmesini istiyor. Ama Aziz, onu öldüremiyor. Celal, güvenlikleri aşıp Mahur’a ulaşıp onu oradan kurtarıyor. Mahur, bir kez daha hayatını kurtardığı için Celal’le minnettar oluyor. Aziz, karısının ölmeden önce çektiği videoyu izleyip onu kasaya kilitliyor.

Celal, Mahur’u eve teslim ettikten sonra Aziz’le konuşuyor. Onun kasasına silahını koyarken orada bir diskin olduğunu görüyor. Daha sonra gidip ona, ruhsatsız bir silah verip, bir daha adam öldürmeye karar verirse bunu onunla yapmasını söylüyor. Aziz, gittikten sonra kasayı açan Celal, Mahur’un annesinin videosunu bilgisayarına yüklüyor.

Mahur, Celal’in bir an evvel gitmek istediğini anlıyor. Onun arkadaşlarıyla eğlenmeye gideceğini öğrenince ısrarla onunla gitmek istiyor. Celal’de onu timden arkadaşlarıyla buluşacağı yere götürüyor. Mahur, orada çok eğleniyor. Celal’e bir kez daha hayran oluyor.

Mahur’un bir arkadaşı kermes düzenliyor ve fotoğraf çekmesi için onu arıyor. Zeliş’in de oraya gitmesini isteyen Mahur onu, mutlu etmek istiyor. Bunu duyan Zeliş, çok heyecanlanıyor. Çocukların olduğu kermese Savaş, maskeli adamlarıyla baskın yapıyor. Zeliş, Savaş’ın yüzünü görünce düşüp bayılıyor.

Maraşlı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Savaş’ın Maraşlı’ya Karşı Oyunları Bitmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler