Ana SayfaDizilerYasak Elma 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender Diye Şahika'yla...

İlgili Postlar

Yasak Elma 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender Diye Şahika’yla Evleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 98. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, ortaya çıktıktan sonra Ender’le Hasan Ali’den hisselerini geri almak için harekete geçiyor. Ender, ne derse onu yapmak zorunda kalan Hasan Ali, onunla evlenmeye razı oluyor. Hasan Ali, Ender diye Şahika’yla evleniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Hasan Ali Ender Diye Şahika’yla Evleniyor!

Yasak Elma 99. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, kendisine gelen videodan sonra Hasan Ali’nin Şahika’yı öldürdüğünden emin oluyor. O sırada Şahika, kanlı canlı içeri giriyor. Şahika, Ender’le Caner’e oynadığı oyunu anlatmaya başlıyor. Şahika, Hasan Ali’nin adamını kafaya alarak kendisini öldü gösterip onunla bir plan yapıyor.

YASAK ELMA 98. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, elindeki videoyla Hasan Ali’nin yanına gidip ona izlettiriyor. Hasan Ali, videoyu izledikten sonra zaten hisseleri geri vermek için hazırlattırdığını söylüyor. Ama Ender, sadece kendi hisselerini değil onun hisselerinden de yüzde 20 pay istiyor. Hasan Ali, şirket hisselerinin üzerinde şerh olduğunu ve aynı soy isimden olmayan birine devir edemeyeceğini söylüyor.

Ender, bir çaresini bulması için Hasan Ali’ye ertesi güne kadar süre veriyor. Eve gelen Ender, kendisinin Hasan Ali’yle evlenemeyeceğini Şahika’ya söylüyor. Oda, bunu düşünmemesini kendisinin ona da bir çare bulacağını söylüyor. Cansu, Çağatay’ın yakınlarında durup ona psikolojik baskı yapıyor.

Artık Çağatay, babasına bu durumu anlatmaya karar veriyor. Ancak, Hasan Ali’nin başında daha büyük bir dert olduğu için onu sonra dinlemek istiyor. Ender, ertesi güne kadar Hasan Ali’ye süre veriyor. Hasan Ali, Ender’le evlenmeyi kabul etmek zorunda kalıyor. Nikah günü geliyor.

Hasan Ali, nikah işleminin bir an önce bitmesi için elinden geleni yapıyor. Gelin de, Caner’le birlikte geliyor. Nikah kıyılıyor. Evin kapısı çalıyor ve Ender içeri giriyor. Hasan Ali, kiminle evlendiğini düşünmeye başlıyor ve duvağı açan gelin Şahika çıkıyor. Şahika, mahkeme kararıyla adını Ender olarak değiştirdiğini söylüyor. Hasan Ali, büyük bir oyuna geldiğini anlıyor.

Yasak Elma 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Ender’le Evlenmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler