Ana SayfaDizilerRamo 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar'la Bir Anlaşma Yapıyor!

İlgili Postlar

Ramo 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Mashar’la Bir Anlaşma Yapıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 33. yeni bölümüyle 19 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo, Sibel’in öldüğününe inanmaz. İpuçlarını takip eden Ramo, hurdacının yerini bulup talan eder. Bu arada Sibel, Mashar’ın evinde tutsak hayatı yaşar. Şerif, Sibel kaçarken onu bulur. Mashar’ın evini bulan Ramo, onun karşısına geçip silahını doğrultur. Ramo 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Mashar’la bir anlaşma yapıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Mashar’la Bir Anlaşma Yapıyor!

Ramo 33. bölüm 1. fragmanında; Ramo, oyunu onların kurallarıyla oynamaya karar veriyor ve elindeki silahı Mashar’a teslim ediyor. Ama asla onunla dost olmayacağını söylüyor. Masa toplandığında Cemil işini halledeceğini söylüyor. Mashar’da, ondan Cemil’i öldürmesini istiyor. Ramo, onlardan intikamını almak için zamanını bekliyor.

İşte Ramo 33. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede, sadece Sibel’in odasındaki oksijen tüpü patlar. Sibel’in öldüğü söylenir. Cesedin parmağından çıkan yüzük Ramo’nun eline verilir. Ramo, çok üzülse de Sibel’in öldüğüne inanmaz. Cesedi görmek istiyor. Görse de, inanmayıp DNA testi ister.

Odaya en son giren hasta bakıcıyı bulan Ramo, onun üzerine saldırır ve ona kime çalıştığını sorar. Adamı darp etmekten Ramo, nezarete atılır. Şeref, Ramo’nun yanına nezarete girip onun kafasını karıştıracak bir hikaye anlatır. Bu arada, masa toplanıp Ramo’yu yok etme planları konuşulur.

Mashar, masaya Şerif’i davet eder ve oradakilere tüm asayişten onun sorumlu olduğunu söyler. Ramo, nezaretten çıktıktan sonra hasta bakıcıyı takip ettirir. Onun yerini öğrenir. Ona bir mesaj çekip, onu öldürmeye geleceğini yazar. Evde olan Ramo, onun kimi arayacağını bekler.

Adam, hurdacı diye biriyle görüşüp Ramo’nun kendisini bulduğunu söyler. Daha sonra, adam Ramo’yu öldürmek ister. Ramo’dan kaçarken arabanın altında kalıp ölür. Hurdacı’nın yerini öğrenen Ramo, koyduğu bombalarla onun yerini yerle bir eder. Ama, Hurdacı’ya yakalanır.

Bayılan Ramo, gözünü açtığında kendisini hurda bir arabanın direksiyonunu bağlı olarak bulur. Ramo, hurdacının nezaretteki adam olduğunu görür. Şerif, adamlarından Ramo’yu, araba mezarına gömmelerini ister. Ramo, son anda oradan kurtulup Şerif’in adamlarını etkisiz hale getirir.

Doğan, Gizem’i takip edip onun Nehir’le buluştuğunu görür. Ama Nehir, onun takip edildiğini anlayıp Gizem’e, kendisinin tehdit edildiğini söyler. Mashar’ın evinde olan Sibel, elindeki kelepçelerden evdeki çocuğun tokasını alarak kurtulur ve korumanın birini etkisiz hale getirip onun telefonundan Ramo’yu arayıp, kendisinin Mashar’ın kaçırdığını söyler.

Şerif, Sibel’li Ramo’nun gözleri önünde öldürmeyi planlar. Ramo, Mashar’ın evini bulup onun karşısına geçip silahını çeker. Şerif, ateş etmeleri için tetikçilerine komut verir.

 Ramo 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’i Şerif’in Elinden Nasıl Kurtaracak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler