Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Annesini Behice'nin Öldürdüğünü...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Annesini Behice’nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 84. yeni bölümüyle 18 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, sürekli Ümit’le buluşmaya devam eder. Züleyha, Demir’in hayatında biri olduğunu anlar. Müjgan, Yılmaz’ın oğlunun hayatını garantiye aldığını öğrenir. Bunu halasına söyler. Hünkar, cinayetinin bir görgü tanığı ortaya çıkıyor. Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, annesini Behice’nin öldürdüğünü öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Annesini Behice’nin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Behice’nin karşısına çıkıp onun Hünkar’ın katili olduğunu ispatlayacak bir değil birkaç delil olduğunu söylüyor. Behice, onun sözlerine umursamıyor. Demir, Behice’nin annesini katili olduğunu öğrenip onu bulduğu yerde boğmaya çalışıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1361403808346218496

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice, Züleyha’nın çocuk esirgeme kurumuna bağışladığı tarlayı duyunca oraya gider. Orada, paraların çıktığını görünce o paraların kendisinin ve torununa ait olduğunu söyleyip ortalığı birbirine katar. Ancak, resmi memurlar bağışlanan tarladan çıkan paraları tek tek saydırıp tutanak tutar.

Tarladan çıkan paralar, çocuk esirgeme kurumuna kalır. Müjgan, durumu öğrenip Fekeli’yle konuşur. Fekeli, Yılmaz’ın parasının kimsesiz çocuklara kalmasının doğru olduğunu söyleyince Müjgan, sinirlenir ve kendi çocuğunun ne olacağını sorar.

Fekeli, Yılmaz’ın ölmeden önce Kerem Ali adına otuz milyonluk bir fon açtığını ve 21 yaşına gelince istediği gibi kullanacağını gösteren belgeyi ona verir. Müjgan, konuştuklarından utanır. Halasının yanına gider ve onun öfkesini dindirmeye çalışır. Ona, sakin olmasını Yılmaz’ın Kerem Ali’ye otuz milyon bıraktığını söyler.

Behice, bunu duyunca rahatlar. Ama sonra, o parayı yalnızca Kerem Ali’nin 21 yaşına gelince kullanabileceğini öğrenince deliye döner. Müjgan, halasının oğlunu düşünmediğini ve sadece para peşinde olduğunu öğrenince onun artık kendisi gibi bir yeğeni olmadığını söyleyip onu terk eder.

Demir, sürekli Ümit’le görüşmeye başlar ve onunla sabaha kadar birlikte olur. Züleyha, gece Demir’in odasına girince onu odasında göremez ve artık onun hayatında biri olduğundan emin olur. Fikret, Ümit’e Demir’e aşık olamaması konusunda uyarır. Ama Ümit, Demir’e aşık olmaya başlar.

Demir, çiftlikten tam çıkacakken bir taksi şoförü gelir ve Hünkar hanımı kimin öldürdüğünü bildiğini söyler. Herkes duydukları karşısında çok şaşırır.

 Bir Zamanlar Çukurova 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Cinayetinin Bir Görgü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler