Ana SayfaDizilerBaraj 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Polisler Nehir'i Neden Arıyor?

İlgili Postlar

Baraj 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Polisler Nehir’i Neden Arıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 27. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, Bahar’ın kendisini kötüleyip Mert’i elinden almak için dava açtığını duyunca deliye döner. Nazım, Nehir’e gözleriyle Tarık’la otel odasında olduğunu gördüğünü söyleyip ondan Mert’i alacağını söyler. Nehir, duyduklarına inanamaz. Baraj 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Polisler, Nehir’i neden arıyor?

Salı Dizileri 2020

Polisler Nehir’i Neden Arıyor?

Baraj 27. bölüm 2. fragmanında; Bahar, Nehir’in elinden Mert’i almak için kirli oyunlar içine giriyor. Meryem, videoyu seyredip abisinin katilinin kimler olduğunu öğreniyor. Zahra, ona engel olmaya çalışırken Meryem, balkondan düşüyor. Tülay, Nehir’i arayan polislere onu gösteriyor.

İşte Baraj 27. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar’ın, oyunundan sonra Nazım, oğlunu ondan almak ister. Nehir, Nazım’ın kendisine hakaret edip oğlunu almak istemesinden sonra sözleşmeyi kimin değiştirdiğini araştırmaya başlar. Avukatı Nehir’e, sözleşmeyi değiştiren kişinin hukuk terimini iyi kullandığını ve onun avukat olabileceğini söyler.

Nehir, Nazım’ın kendisine yaptığı hakaretin ardından hemen Tarık’la evlenmeye karar verir. Nikahtan önce, sözleşmeyi Bahar’ın değiştirdiğini anlar. Tam nikah kıyılacağı sırada polisler gelir ve Tarık’ı tutuklar. Bahar ise, nikahın kıyılması için memurlara yalvarmadığı kalır.

Nehir, Nazım’a gidip sözleşmeyi Bahar’ın değiştirdiğini söyler ve onların önünde sözleşmeyi yırtıp atar. Nazım’a, bunu ispatlamak için elinden geleni yapacağını söyler. Nehir, şirkete gidip kamera kayıtlarını ona izletir ve silindiğini görünce Nazım, ondan değil, Tarık’tan şüphelendiğini Bahar’a anlatır.

Ama, bu oyunda Nehir’in suçu olmadığının üstüne basar. Bahar, bu duruma iyice sinirlenir. Zahra, Tarık’ın evlenmediğini öğrenince şikayetinden vazgeçer. Nehir, Nazim’la birlikte Mert’i gezmeye götürür. Bahar, bundan sonra hemen eve gelip annesine, Mert’i Nehir’in elinden alabileceklerini, abisinin mirasını da onun elinden alabileceklerini söyleyip onun açığını bulmak için plan yapar.

Zahra, bu arada Nehir’le görüşüp onun şirketinde işe başlar. Bahar, Mert’in kreşine gidip orada arkadaşlarıyla kavga ettiğini duyup oraya gider ve doktora gidip rapor alır. Onun annesinden şiddet gördüğünü söyleyip doktordan rapor alır.

Şirkete giden Bahar, orada Tarık’la konuşur ve onunla pazarlık yapar. Ona, eğer kendisine yardım ederse Nazım’la Nehir’in asla bir araya gelmeyeceğini söyler. Tarık’a, gerçekten Nehir’i isteyip istemediğini sorar.

Baraj 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’la Bahar’ın Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler