Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Kendisini Çukur'un...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Kendisini Çukur’un Yeni Kralı İlan Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 24. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kulkan, Yamaç’ı Afganistan’a diye Diyarbakır’a götürür. Orada Yamaç’a, aylarca işkence ettirir. Emmi ile Aliço, Yamaç’ı çobanlık yaparken bulup İstanbul’a getirir. Yamaç, Çukur’u bıraktığı gibi bulamaz. Çukur 4. sezon 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Amca Cumali, kendisini Çukur’un yeni kralı ilan ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Amca Cumali Kendisini Çukur’un Yeni Kralı İlan Ediyor!

Çukur 4. sezon 24. bölüm fragmanında; Aliço, evinin yerinde olan restorandı talan ediyor. Orasının kendisinin evi olduğunu söylüyor. Yamaç, Çukur’u farklı görünce kafasını toparlayamıyor. Cumali amcaları, kendisini mahallenin yeni kralı ilan edip Yamaç’tan, elini öpmesini istiyor.

İşte Çukur 4. sezon 24. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Kulkan, Yamaç’ı bir hücreye kapatır ve ona Afganistan’da olduğunu söyler. Yamaç, aylarca Kulkan tarafından işkence görür. Kulkan, Yamaç’ın artık aklını yitirip adını bile hatırlamayacağı duruma geldiğini görünce , onu orada bırakıp gider.

Kapatıldığı yerden korkarak çıkan Yamaç, Afganca konuşan köylüler tarafından karnı doyurulur. Yamaç, o köylülerin koyunlarına çobanlık yapmaya başlar. Vartolu, Cumali amcasıyla birlikte Çukur’a geri döner. Yamaç’ın, Efsun’un peşinden gidip geri dönmeyeceğini kendisine gelen mesajdan anlayıp onu aramaz.

Ama Aliço, Yamaç’ın öyle bir mesaj yazmayacağını anlayıp onu Emmi’yle birlikte aramaya koyulur. Cumali, amcasıyla tanışır. Ama onun bir şeyler karıştırdığından şüphelenir. Efsun, kızını dünyaya getirir. Ama Kulkan’ın onu sattığı adamın elinde tutsak olur.

Kızını görmesi karşılığında Efsun’u, dansöz ve şarkıcı olarak sahneye çıkarır. Onun kızını görmesine bile süreyle izin verir. Aliço ile Emmi, Yamaç’ı Diyarbakır’ın bir dağ köyünde bulur. Onu oradan alıp İstanbul’a götürmek için yola koyulurlar.

Yamaç, kendisine işkence edenlerden birini çorbacıda, elindeki izden onu tanır. Onun üzerine yürür. Kulkan, adama Yamaç’ı öldürmesini, eğer öldürmezse onun gelip onu bulacağını söyler. Adam, Yamaç’ların bindiği arabanın kaza yapmasına neden olur.

Yamaç, yaralı kurtulup adamı orada öldürür. Emmi ile Aliço’yu yanmak üzere olan arabadan çıkarır. Hastanede yatıp tedavi olduktan sonra Yamaç’ın yavaş yavaş aklı yerine gelmeye başlar. Hastanedeki doktor Yamaç, Aliço ve Emmi’ye otobüs bileti alıp onların İstanbul’a gitmelerine yardımcı olur.

Yamaç, Çukur’a gittiğinde mahallenin çok değiştiğini görür. Aliço, evine gider. Ancak, Aliço evinin yerine bir balıkçı restorandı açıldığını görür.

Çukur 4. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Çukur’u Bıraktığı Gibi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler