Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Yamaç'tan Kurtulma...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Amca Cumali Yamaç’tan Kurtulma Yolları Arıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, Çukur’a döndüğünde mahalleyi amca Cumali’nin ele geçirdiğini öğrenir. Herkesin mutsuz olduğu bir mahallede bir tek Vartolu, amcasına inanıp yanında olur. Yamaç’ın, dönmesi amca Cumali’yi tedirgin eder. Çukur 4. sezon 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Amca Cumali, Yamaç’tan kurtulma yolları arıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Amca Cumali Yamaç’tan Kurtulma Yolları Arıyor!

Çukur 4. sezon 25. bölüm fragmanında; Yamaç, amcası Cumali tarafından misafirmiş gibi eve davet ediliyor. Sultan, Yamaç’ı karşısında görünce gözleri parlıyor. Yamaç, neden kendi evine misafir olarak davet edildiğini anlayamıyor. Sadiş Yamaç’a, amcasının Cumali’ye yaptığının aynısını ona yapacağını söyleyip onu uyarıyor.

İşte Çukur 4. sezon 25. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Amca Cumali, tüm mahalleyi ele geçirip herkesi kendisine biat etmesini sağlar. Yamaç, gizliden herkesi takip eder. Cumali abisinin, pazarcılık yapıp eve ekmek parası götürmek için uğraştığını, diğerlerinin ise amcalarına biat ettiğini görür. Tek anladığı şey, hepsinin mutsuz olduğu olur.

Kulkan, Efsun’u geri almak için onu verdiği adamla konuşur. Ancak, o Efsun’u geri vermek istemez. Efsun’un, tutsaklık hayatı ve yine sahnelere çıkmaya devam eder. Karaca, Celasun’la birlikte amcasının sevkıyatlarının başına geçer. Akın’da, sevkıyatlarda piyon olarak kullanılır.

Yamaç, Cumali abisinin kapısını çalar. Cumali, Yamaç’ı karşısında görünce çok mutlu olur. Onun, Efsun’un peşinden gittiğini düşündükleri için peşini bıraktıklarını söyler. Sultan, evde Cumali’yle aynı sofraya bile oturmaz. Onun, ne yaptığını bilir. Ancak, elinden bir şey gelmez.

Ayşe, Murtaza ile birlikte yaşamaya başlar. Murtaza ise, onu başka bir kadınla aldatır. Sevkıyat sırasında saldırıya uğrayan Karaca, amcasının kendisini koruduğunu düşünür. Yamaç’ın, geri döndüğü mahallede duyulmaya başlar.

Amca Cumali, Yamaç’ı bulup karşısına çıkar ve kendisinin onun amcası olduğunu söyleyip öpmesi için ona elini uzatır. O sırada Vartolu, gelip Yamaç’a sarılıp onunla hasret giderir. Daha sonra, mahalleyi ona gezdirir ve herkesin mutlu olduğunu anlatır. İki yıldır, mahallede kimsenin ölmediğini herkesin huzurlu olduğunu söyler.

Amca Cumali, Yamaç’ın ortaya çıkmasından memnun olmaz. Hemen, Nedim’i yanına çağırıp ona Yamaç’ın nasıl mahalleye geldiğini sorar. Nedim’de, onu çobanlık yaparken kendi gözleriyle gördüğünü ve isterse hemen onu halledeceğini söyler. Amca Cumali ise, Nedim’e onların ölmelerini istemediğini, onların artık çukurun kralının kendisi olduğunu anlamalarını istediğini söyler.

Çukur 4. Sezon 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç’ın Dönmesi Amca Cumali’yi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler