Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaralanan Kadir Hastaneye Kaldırılıyor!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaralanan Kadir Hastaneye Kaldırılıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Seni Çok Bekledim, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zahide’nin öldüğünü gören Cemal, suçu bahçıvanın üzerine atıyor. Sibel’de, görgü şahidi olarak polise ifade veriyor. Selo, gazetede çıkan haberlerden sonra karısını Erol’un öldürdüğünü anlıyor. Onu mahallede gören Selo, bıçağını çekip onu öldürmek istiyor. Kadir, araya gidip ona engel olmaya çalışırken kendisini yaralanıyor. Yaralanan Kadir, hastaneye kaldırılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Yaralanan Kadir Hastaneye Kaldırılıyor!

Seni Çok Bekledim 5. bölüm 1. fragmanında; Selo, kendisini tutmaya çalışan Kadir’i bıçaklıyor. Bıçakladıktan sonra ne yapacağını bilemez halde kaçmaya başlıyor. Kadir, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ayliz ile Erol, onun başından ayrılmıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 5. bölüm 1. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, Zahide’nin öldüğünü öğrendikten sonra hemen eve gidiyor. Bahçıvan, olayı görüyor ve Zahide’ye bakmaya içeri girdiği sırada Sibel, onun kafasına kürek vurup yaralıyor. Cemal de, hemen Erol’u eve gönderip, Zahide’nin tırnaklarıyla bahçıvan Hasan’ın boynunu yırtıyor. Ona saldırmış süsü veriyor.

Mihre, Cemal’e oğlunu kurtarması karşılığında ne isterse yapacağını söylüyor. İfadeler verildikten sonra Cemal, Mihre’den onun şirket hisselerini istiyor. Oda vermeyi kabul ediyor. Kadir, bahçıvanın cinayet işlediğine inanmıyor. Erol, abisiyle buluşmak istiyor. Ama onun abisiyle buluşacağını öğrenen Cemal, Erol’u gerçekleri anlatmaması konusunda onu uyarıyor.

Oda anlatmıyor. Songül’ün sakladığı hard diski kızı buluyor ve içindeki videoyu bilgisayarına yüklüyor. Bundan haberi olmayan Songül, hard diski kırıyor. Erol, karısının cenazesini kaldırdıktan sonra, eline aldığı bıçakla emniyete gidiyor. Orada, Zahide’ye tıpa tıp benzeyen bir kadın görüyor. Hatta, onu Zahide sanıyor.

Kadir ile Ayliz’in araları düzeliyor. Ayliz, Kadir’e Serkan’ın otele gelip kendisini tehdit ettiğini, aslında kendisiyle evlenmek istemediğini, annesinin borçlarını sırf babasının zengin olduğu için ödediğini söylediğini anlatıyor. Kadir, Serkan’la görüşüp ondan Ayliz’in yanına yaklaşmamasını söylüyor.

Ayrıca, çalışmak isteyen Ayliz’e şirkette bir iş veriyor. Sibel, Cemal’le suç ortağı olduğu için ona artık oğluna yakın olmak istediğini söylüyor. Gidip Mihre ile görüşüyor. Mihre, onun oğlunu kurtarmak için şahitlik ettiğini öğrenince evlerinde kalmasını teklif ediyor. Selo, Erol’u görüyor ve hemen ona bıçağını çekiyor. Kadir, Selo’nun önüne geçip ona engel olmaya çalışıyor.

Seni Çok Bekledim 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selo Yanlışlıkla Kadir’i Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler