Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Nasıl Korka Korka Evlendiğini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Nasıl Korka Korka Evlendiğini Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, doktor hanımla konuştuktan sonra neden kaybetme korkusu yaşadığını anlıyor. Sadi, üvey annesiyle gittikten sonra neler yaşadığını anlatıyor. Kumru, nasıl korka korka evlendiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Nasıl Korka Korka Evlendiğini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, hikayesinin devamını anlatıyor. Babaannesi ölmeden önce onu evlendirmek istiyor. Ama Kumru, üvey babası tarafından defalarca kez tecavüze uğradığını babaannesine anlatamıyor. Düğün günü, Kumru’nun annesi üvey babasıyla birlikte geliyor.

KIRMIZI ODA 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, o adamı görünce çok kötü oluyor. Bir de üzerine ondan Kumru’nun bekaret kemerini bağlaması isteniyor. Düğün bittikten sonra gece Kumru, kocasıyla baş başa kalıyor. Daha fazlasını anlatamayıp göz yaşlarına boğuluyor. Panik atak geçiren Sadi, kafasına silah dayanınca nasıl ataktan kurtulduğunu anlatıyor.

Sadi, annesi öldükten sonra, babasının da hapse atıldığını, polislerin kendisini üvey annesine verdikten sonra yaşadıklarını anlatmaya başlıyor. Üvey annesi Sadi’yi eve götürüp, ona artık yatalak babaannesine onun bakacağını söylüyor. Sadi’yi sofraya dahi oturtmuyor. Yıllarca Sadi, sofradan artan yemeklerle karnını doyuruyor.

Sadi’ye o evde tek gülümseyen hasta kız kardeşi oluyor. Nazlı ile Recai, seansa birlikte geliyor. Recai, önce doktor hanımla kendisi konuşuyor ve artık Nazlı’ya tahammül edemediğini anlatıyor. Doktor hanım, Recai’nin hayatta yaşadıklarının acısını Nazlı’dan çıkarttığını anlıyor ve onunda seansa gelmesini istiyor. Nazlı, doktor hanıma daha önce birlikte olduğu erkek arkadaşından nasıl ayrıldığını anlatıyor.

Onun anlattıklarından sonra doktor hanım, Nazlı’nın annesinin babasına davrandığı gibi davrandığını ve o yüzden terk edilme duygusu yaşadığını anlıyor. Nazlı, kendisi de anlıyor. Seanstan daha rahat bir şekilde çıkıp gidiyor. Evde, Recai’ye ait ne varsa çöpe atıyor. Sadi, hastaneye hala baktığı sakat kız kardeşini ziyarete gidiyor.

Kumru ise, kocası ve çocuğuyla normal hayatına dönmeye başlıyor. Birlikte vakit geçirip eskisi gibi alış veriş yapıyorlar. Piraye ile Deniz’in ilişkisini, klinikteki herkes öğreniyor. Doktor hanım hariç.

 Kırmızı Oda 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Recai’nin Kendisini Aldattığını Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler